Önceki günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından 8 bin bekçi alımı yapılacağı bildirildi. Bakanın verdiği bilgilerin ardından 04 Mart 2019 tarihinde Polis Akademisi resmi internet sitesinden bir duyuru yayınlanarak bekçi alımı için bazı bilgiler

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sıralı nihai ve yedek aday listesi: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sıralı nihai ve yedek aday listesi: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır?
Önceki günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından 8 bin bekçi alımı yapılacağı bildirildi. Bakanın verdiği bilgilerin ardından 04 Mart 2019 tarihinde Polis Akademisi resmi internet sitesinden bir duyuru yayınlanarak bekçi alımı için bazı bilgileri verildi. İşte detaylar;

8 BİN 187 ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİSİ ALINACAK

81 il valiliği için istihdam edileceği ve alınacak bekçilerin eğitim seviyesinin en az lise ve dengi okul mezunu olacağı bildirildi. Ayrıca 8 bin olarak açıklanan bekçi sayısı 8 bin 187 olarak açıklandı.

Polis Akademisi tarafından gelen bilgiler arasında alıma ilişkin esaslar, il kontenjanları ve başvuru şartları önümüzdeki günlerde açıklanacaktır bilgisi verildi.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Diğer Haberler;