Son yılların popüler mesleği haline gelen çarşı ve mahalle bekçileri devlet memuru olarak nitelendirildiği için Ocak ile Temmuz aylarında maaşlarına zam yapılmaktadır. Bu kapsamda çarşı ve mahalle bekçilerininde Temmuz ayında maaşlarına enflasyon oranı h

Son yılların popüler mesleği haline gelen çarşı ve mahalle bekçileri devlet memuru olarak nitelendirildiği için Ocak ile Temmuz aylarında maaşlarına zam yapılmaktadır. Bu kapsamda çarşı ve mahalle bekçilerininde Temmuz ayında maaşlarına enflasyon oranı hesaplaması ile zam yapıldı. 2019 yılı bekçi maaşları ne kadar, nasıl ve nereden hesaplanır ve diğer gerekli bilgiler haberimizde yer almaktadır. 



1. derece Lise veya Ortaokul Mezunu Bekçi maaşları hesaplanırken bir çok etken işin içine girmektedir. Bu neticede bekçilerin evli olup olmadığı, görev aldığı bölge, sendika üyesi mi, memurluğa başlama tarihi, hizmet yılı gibi etkenler maaşa etki etmektedir. İlan365 olarak sizlere bekçi maaşları hakkında bilgi verirken en düşük yeni göreve başlamış bekçi maaşlarını hesaplamış olup, sizler kendi bilgilerinizi girerekte bekçi maaşları hakkında bilgi edinebilirsiniz.



Bekçi maaşları ne kadar?



1 ocak 2019 tarihinde göreve başlamış, bekar, İstanbul ilinde görev alan çarşı ve mahalle bekçisinin maaşı Temmuz 2019 tarihi itibari ile 3,577.70 ₺ olarak hesaplanmıştır. Yukarıda belirttiğimiz gibi bu hesaplama en düşük bekar ve hizmet yılı düşük olan memurun aldığı net maaş miktardır. Sizler daha net bilgi edinmek için aşağıda verilen maaş robotunu kullanarak bekçi maaşları hakkında bilgi edinebilirsiniz.





Sizlerde kendi bilgilerinizi girerek bekçi maaşlarını hesaplamak istiyorsanız TIKLAYIN

KPSS Şartı Var: Bakanlıktan 1071 Sözleşmeli Personel Alımı! KPSS Şartı Var: Bakanlıktan 1071 Sözleşmeli Personel Alımı!