Geçtiğimiz günlerde Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ( ösym ) 2019-1 tercih kılavuzunu resmi adresi üzerinden yayınladı. Bu doğrultuda hangi kurumun KPSS 2019-1 tercihleri ile personel alımı yapacağı ve hangi kadrolara alımların gerçekleştirileceği de

Geçtiğimiz günlerde Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ( ösym ) 2019-1 tercih kılavuzunu resmi adresi üzerinden yayınladı. Bu doğrultuda hangi kurumun KPSS 2019-1 tercihleri ile personel alımı yapacağı ve hangi kadrolara alımların gerçekleştirileceği de netleşti.Karayolları genel müdürlüğü kamu personeli seçme sınavı KPSS 2019-1 tercihleri kapsamında avukat ve veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapacak. Adaylar hangi tarihler arasında tercih yapacak, avukat ve veri hazırlama ve kontrol işletmeni için kaç kadro ayrıldı ve hangi iller üzerinden alımların yapılacağı gibi bilgiler haberimizde verilmiştir.



Karayolları genel müdürlüğü avukat ve veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrolarını tercih edecek adaylar sadece Ankara ve İstanbul illerini tercih edecek olup, taşra ve merkez teşkilatında görev verilecektir. Karayolları genel müdürlüğü avukat kadrosu için 1 kadro, veri hazırlama ve kontrol işletmeni için 3 kadro ayrılmıştır. Avukat kadrosu merkez taşra olarak belirtilmesini yanı sıra VHKİ kadrosu sadece merkez olarak açıklanmıştır.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sıralı nihai ve yedek aday listesi: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı sıralı nihai ve yedek aday listesi: Nihai aday listesi ne demek, nasıl bakılır?




2019-1 Tercih tarihleri nedir?



Karayolları genel müdürlüğü 2019-1 tercih işlemleri 09 temmuz 2019 ile 18 temmuz 2019 tarihleri arasında resmi ÖSYM sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden 18 Temmuz 2019 saat 23.59'a kadar yapabilabilecektir.



Başvuru ücreti 20 TL olarak belirtilmiş olup, daha fazla bilgi ve detay için https://www.osym.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.