Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 'Doğun Baba' karakterine hayat veren usta oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Apar topar ameliyata alınan Ali Sürmeli'nin sağlık durumu çok merak edildi.

Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 'Doğun Baba' karakterine hayat veren usta oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Apar topar ameliyata alınan Ali Sürmeli'nin sağlık durumu çok merak edildi. Usta ismin sevenleri Ali Sürmeli iyi mi  öldü mü? Ali Sürmeli kimdir, kaç yaşında? sorularına yanıt arama başladı. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik.



Ali Sürmeli'den üzücü haber geldi. Mahsun Kırmızıgül, 61 yaşındaki usta oyuncunun beyin kanaması geçirdiğini ve ameliyata alındığını açıkladı. Evinde aniden fenalaşan sinema oyuncusu Ali Sürmeli ambulans ile Kadıköy'deki özel bir hastaneye getirildi. Haberi alan sevenleri ve ailesi Sürmeli'nin getirildiği hastanenin önünde beklemeye başladı. Ali Sürmeli'nin ameliyatının devam ettiği öğrenildi. Bunun dışında henüz Sürmeli'nin sağlık durumu hakkında bir bilgi gelmedi. 

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!


Ali Sürmeli kimdir? Kaç yaşında



1985'de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Devlet Konservatuvarı "Tiyatro" bölümünden mezun olan Ali Sürmeli, , Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde görev yaptı. Sinema filmleri ve dizilerde oynadı. İlk başrolü 1995 yılında oynadığı ve yönetmenliğini Tülay Eratalay'ın yaptığı Düş, Gerçek, Bir de Sinema adlı filmdir. Deli Yürek dizisiyle televizyonda tanındı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde can verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazındı. Ali Sürmeli, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alıyor.