Bir Annenin Günahı ilk bölümüyle seyirci karşısındaki yerini aldı. Dram ve gerilim yüklü bölümleriyle Cumartesi akşamları ekrana gelen dizi Limon Yapım tarafından hazırlanmaktadır.

Bir Annenin Günahı ilk bölümüyle seyirci karşısındaki yerini aldı. Dram ve gerilim yüklü bölümleriyle Cumartesi akşamları ekrana gelen dizi Limon Yapım tarafından hazırlanmaktadır. Bir Annenin Günahı dizisinin başrollerinde Özge Özberk, Emre Kınay ve Pamir Pekin yer almaktadır. Oyuncu kadrosunda Nefise Karatay, Simay Barlas, Mert Yazıcıoğlu, Musa Uzunlar, Gökçe Özyol, Alihan Türkdemir, Emir Çiçek, Onuray Evrentan, Ayça İnci, Hamit Demir, Mina Derman, Ümmu Putgül, İsmail Demirci, Esra Gönen ve Deniz Ertürk gibi başarılı isimler yer alıyor.

Suna, oğlu Yusuf’un hayatını kurtarmak için cinayet işlemeyi göze almıştır. Sadri Güngör, Suna’ya istediği parayı vermek için bir şart sunar. İflas eden Sadri, kızı Yağmur’un geleceğini kurtarmak için ölümü göze almıştır. Yusuf’un tedavi masraflarını karşılamak için her şeyi yapmaya hazır olan Suna beklemediği teklif karşısında derinden sarsılır. Geçimini balıkçılık yaparak sağlayan Suna, üç çocuğuna hem annelik hem babalık yapmaktadır. Sadri, Suna’dan kendisini öldürmesini ister.

Cinayet işlemenin günahıyla kavrulan Suna, oğlunu kurtarmak için bedel ödemeye razıdır. Yusuf ve Yağmur arasında ise sürpriz bir aşk hikayesi başlayacaktır. Kaderin birbirine bağladığı genç çift, hayatın gerçekleriyle mücadele etmek zorunda kalır. Yağmur ve Yusuf aynı üniversitede okumaktadır.

Bir Annenin Günahı dizisindeki üniversite sahneleri Bilgi Üniversitesi’nde çekilmektedir. Şu anda eğitime ara verildiği için çekimler hafta içinde de devam etmektedir. Suna’nın balıkçı dükkanı Göksu Masal Balık Evi ise sahte bir mekandır. Gerçekten böyle bir yer bir yer bulunmamaktadır. Çekim için özel bir plato hazırlanmıştır.