Bir Zamanlar Çukurova 69.

Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm fragmanı büyük şok etkisi yarattı. ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm fragmanı ses getirdi. Yayınlandığı perşembe akşamları rekorlar kıran Bir Zamanlar Çukurova 69. bölümde sürpriz bir ayrılık yaşanıyor. Bir Zamanlar Çukurova Küçük Adnan ölerek diziye veda ediyor.



Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm fragmanı ses getirdi!

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…


ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı perşembe akşamların en çok izlenen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova 69. bölümde Hünkar'ın ölümü beklenirken şok bir ölüm gerçekleşti. Bir Zamanlar Çukurova Züleyha bebeğini kaybediyor. Adnan babasının silahıyla diziye veda ediyor.



Bir Zamanlar Çukurova bebek Adnan ölecek mi?



Yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova ses getiren bir fragman yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 22 Ekim Salı akşamı ekranlara gelecek fragmanda Adnan ölecek mi? Adnan diziden ayrılacak mı sizler için derledik.



Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm fragmanı!





Bir Zamanlar Çukurova Adnan ölecek mi?



ATV fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova Adnan karakterini canlandıran minik oyuncu diziden ayrılıyor. Özellikle Korona döneminde çocuklardan uzak set istenmesi bu kararı aldırdı. Hünkar'ın diziden ayrılacağı gerçeği var ancak daha uzun süre Hünkar Yaman dizide yer alacak. Onun yerine diziye Adnan veda etti!