Bir Zamanlar Çukurova Ahmet kimdir ? sorusu bu akşam yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova 88. bölüm itibarı ile merakla araştırılacağa benziyor .

Bir Zamanlar Çukurova Ahmet kimdir ? sorusu bu akşam yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova 88. bölüm itibarı ile merakla araştırılacağa benziyor . Bir Zamanlar Çukurova Ahmet bu akşam dizinin yeni bölümüne dahil oluyor.  Bir Zamanlar Çukurova Ahmet karakteri ile diziye dahil olan oyuncu kim? sorusu çok merakla araştırılırken karşımıza çıkan oyuncu Fırat Ardıç oluyor. Peki Fırat Ardıç kimdir? Fırat Ardıç kaç yaşında, Fırat Ardıç rol aldığı diziler hangileri?

Özellikle de son dönemlerde transfere doymayan Bir Zamanlar Çukurova dizisine yepyeni bir oyuncu Daha transfer oluyor. Emrah'ın dizisi Aşk ve Mavi'de kumarcı Sülo karakteri ile adından çok bahsettiren Fırat Ardıç,  Bir Zamanlar Çukurova Ahmet karakterine bu akşam dizinin yeni bölümü itibarıyla bizlere sunacak.

Ha final yaptı ha final yapacak denilen dizide geçtiğimiz haftalarda Hülya Darcan ın diziye dahil olması ve reytinglerinde mevcut bir artış sağlanması üzerine Bir Zamanlar Çukurova ekibinden sürpriz Bir transfer hamlesi daha geldi. Ouncu sirkülasyonunun sürekli olarak devam ettiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi izleyicilerini adeta ekranları başına kilitlemeye devam ederken arka arkaya diziye veda eden isimler sonrasında kadroya dahil edilen isimler, Artık takip edilemiyor yorumları ile sosyal medyada ortada dolanırken yepyeni bir transfer haberi ile daha dizi bakalım ne taraflara doğru gidecek.



Aşk ve Mavi dizisinde çok tanıdık isim Fırat Ardıç Bir Zamanlar Çukurova Ahmet karakterini bizlere sunuyor. Bir zamanlar Çukurova'nın yepyeni transferi Fırat Ardıç kimdir?  Fırat Ardıç kaç yaşındadır ? evli mi?  Sevgilisi var mı? rol aldığı diziler.?  gibi detaylar bu akşam çok merakla araştırılacakken Biz sizler için Bir Zamanlar Çukurova Ahmet Ahmet karakterini ve Fırat Ardıç hakkındaki detaylı bilgiyi sunmak istiyoruz

Bir Zamanlar Çukurova Ahmet Ahmet'i Fırat Ardıç kimdir?


Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova Ahmet dizisi yeni bölümü ile bizlerle birlikte olurken, dizide karşımıza çıkan Ahmet karakteri kimdir sorusu çok merak içinde sorulurken,  karşımıza 1993 yılı doğumlu Fırat Ardıç çıktığını sözlere söyleyelim . Adana doğumlu olan Fırat Ardıç, konservatuar eğitimini de Adana'da tamamlanması sonrasında kamera eğitimleri almış ,  tiyatro dalında adeta ün yapmıştır . İlk Karagül isimli dizide sezonlar ca Kendal karakteri adamı Recep karakteri ile bizlerle birlikte olan Fırat Ardıç, tekrardan kötü bir karakter olan Aşk ve Mavi dizisinde Kumarcı Silo karakterine Hayat vermiştir. Sonrasında birçok film projesinde yer alan Fırat Ardıç, Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova Ahmet 88. yeni bölümünde Bir Zamanlar Çukurova Ahmet karakterine Hayat verecek.

Bir Zamanlar Çukurova Ahmet iyi mi? kötü mü?


Gözler bu akşam yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova Ahmet yeni bölümüne çevrilmiş iken Bir Zamanlar Çukurova Ahmet'i karakterine hayat veren oyuncu Fırat Ardıç, canlandırdığı karakter ile alakalı net bir bilgi vermese de kötü adam gördüğünü canlandıracağını ve izleyicinin pekte hoşlanmayacağı bir karakter ortamı yaratacağını açıklarken, çekimlerin çok iyi gittiğini ve sert ortamında da aile gibi olduklarını açıklaması dizide kalıcı bir karakter olduğunu da gözler önüne Serdi.