Bir Zamanlar Çukurova dizisinde aşk sürprizi! ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sürpriz aşk ortaya çıktı! Dizinin başrol oyuncusuları Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış yeni bir aşka yelken açtı! Çukurova dizisinde aşk sürprizi ge

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde aşk sürprizi! ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sürpriz aşk ortaya çıktı! Dizinin başrol oyuncusuları Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış yeni bir aşka yelken açtı! Çukurova dizisinde aşk sürprizi geldi!

Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış aşk yaşıyor!

Bir Zamanlar Çukurova setinde sürpriz aşk! 3. sezonuyla ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde aşk bombası patladı. Setten gelen haberlere göre Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış yeni bir aşka yelken açtı! Dizinin başrol oyuncusu Uğur Güneş'la aşk yaşayan ve adı Kerem Alışık'la anılan Hilal Altınbilek kalbini Murat Ünalmış kaptırdı!

Sette aşk sürprizi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi için Adana'da yer alan ikili aynı eve taşındığı ve sette çok mutlu oldukları öğrenildi. Artık kimseden saklamam kararı alan Hilal altınbilek ve Murat Ünalmış sette el ele gezdikleri öğrenildi!

Murat Ünalmış yıllar sonra!

Daha önce Birce Akalay ile evlilik yapan Murat Ünalmış, kalbinin kapılarını yıllarca kapatmıştı! Uzun süredir sevgilisi olmayan Murat Ünalmış, çok uzun süredir Hilal Altınbilek aşık olduğunu dizi gibi hikayenin de gerçek olduğu öğrenildi! Dizide olduğu gibi Züleyha ve Demir Yaman aşkı Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış arasında yaşanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova her an devam kararı gelebilir!



ATV fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova sette yeniden huzurun gelmesiyle her an devam kararı gelebileceği öğrenildi. Daha önce özellikle Hilal Altınbilek bitmesi için ısrarcı olmuştu ancak ayrılan oyuncular sonrası Hilal Altınbilek'te devam etmesini istiyor. Diziden ayrılması beklenirken yeni hikaye de yeniden başrolü kapan Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış'la oldukça mutlu olduğu ve ayrılma kararını tekrar gözden geçirdiği öğrenildi!

Küstüler! Barıştılar!



Bir Zamanlar Çukurova setinden öğrendiğimiz bilgiye göre Hilal Altınbilek'in Uğur Güneş'le aşk yaşadığı dönemde Murat Ünalmış'la sette kavga ettiği ve 2021 yılının başına kadar ikilinin küs olduğu öğrenildi! Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek aşkı resmen filmde ki gibi nefretten sevgiye dönüştü. Küslüğü bitiren ise Hilal Altınbilek olduğu ve Murat Ünalmış bir şans vererek küslüğü bitirdiği öğrenildi!