Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Amca Cumali Koçavalı'nın akıbeti belli oluyor. Ay yapım bu hafta Cumali Koçavalı amca için Çetin Tekindor ve Şener Şen'le masaya oturdu.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Amca Cumali Koçavalı'nın akıbeti belli oluyor. Ay yapım bu hafta Cumali Koçavalı amca için Çetin Tekindor ve Şener Şen'le masaya oturdu. İki isimde Cumali Koçavalı karakterini oynamak için hazır. Son görüşmeler sonrası Çetin Tekindor yada Şener Şen'le sözleşme imzalanacak.



Çukur'da Amca Cumali Koçavalı destanı başlıyor!



Dizi ve sinemaya kendi projeleriyle devam etme kararı alan Ercan Kesal'dan sonra Çukur büyük olarak oldukça sahipsiz kalmıştı. Çukur'da Paşa ve İdris Koçavalı gidişinden sonra Emmi bir türlü bekleneni veremedi. Kadrosuna Barış Arduç, İrem Sak gibi yıldızları alan Berkay Ateş ve Cihangir Ceyhan gibi yıldızları kendi projesi Alev Alev'e veren Çukur'da amca Cumali Koçavalı belli oluyor. Cumali Koçavalı büyük ses getirecek bir karakter oynayacak. Erdenet'lerle çok büyük savaşa girecek Koçavalılara en büyük destek amcalarından gelecek.



Şener Şen ve Çetin Tekindor'la görüşülüyor!





Çukur son bomba transferini gerçekleştirerek sezon sonuna kadar büyük bir savaşa hazırlanıyor. Çukur dizisi amca Cumali Koçavalı karakteri için ilk görüşülen isim Şener Şen oldu! Şener Şen 79 yaşında ve bir takım sağlık problemiyle uğraşıyor. Bu sebeple Şener Şen'in sağlık durumu biraz iyiye giderse usta oyuncu Çukur'da Cumali Koçavalı karakterini canlandırmaya hazır. Senaryo gereği 10. bölümden itibaren çözülecek olay için Amca Cumali Koçavalı seçimi için ay yapımın elinde 3 gün daha süre var.



Çetin Tekindor hazır!





75 yaşında olan usta oyuncu Çetin Tekindor, Şener Şen'le anlaşılmasını gayet olumlu karşıladı. İçerde projesiyle bir çok projede Ay Yapımla çalışan Çetin Tekindor "Gel derseniz gelirim, git derseniz giderim" diyerek kararı tamamen Ay Yapım'a bıraktı. Ancak Çetin Tekindor Çukur için oldukça istekli. Özellikle Aras Bulut İynemli ile arası çok iyi olan Çetin Tekindor, İçerde dizisi gibi sevdiği oyuncuyla oynamaya gün sayıyor.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…


Çukur'da gizemli kişinin amca Cumali Koçavalı çıkacağı için muhteşem bölümler bizi bekliyor. Çetin tekindor ve Şener Şen daha önce Av Mevsimi filmiyle beraber kamera karşısına geçmişti. İki usta oyuncuya beraber rol yazılır mı Ay Yapım Çukur için bu oyuncularla hangi rolü görüştüğü net bilinmiyor.