TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde şok! Başrol diziden ayrılıyor! Hikayesi biten oyuncu diziye veda edecekken dizinin nasıl süreceği merak konusu oldu! Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in yer aldığı Doğduğun Ev Kaderind

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde şok! Başrol diziden ayrılıyor! Hikayesi biten oyuncu diziye veda edecekken dizinin nasıl süreceği merak konusu oldu!

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde şok! Dizinin Mehdi'si İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor! Peki dizi şimdi nasıl devam edecek?

Gülseren Budaycıoğlu'nun romanından uyarlanan TV8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu sefer ayrılacak olan isim şaşkınlık yarattı. İbrahim Çelikkol diziden ayrılacak. Dizinin Mehdi'si veda ediyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol diziye veda ediyor. Son bölümlerde fazla görünmeyen İbrahim Çelikkol'un senaryosunun bittiği ve bu nedenle  diziden ayrıldığı öğrenildi. İbrahim Çelikkol'un bu haftaki bölümde diziden ayrılacağı iddia edildi.

2019 yılında yayınlanan dizide bu sezon özellikle pek çok oyuncu diziden ayrılmıştı. Diziden önce Mehdi'nin ablası Müjgan karakterine hayat veren Zeynep Kumral diziye veda etmiş, ardından da Kibrit karakterine hayat veren Helin Kandemir diziden sessiz sedasız ayrılmıştı.



Diziden şimdi de dizinin başrolü İbrahim Çelikkol ayrılıyor! Dizinin gelecek haftaki bölümünde Mehdi karakterinin diziye veda edileceği öğrenildi. Dizinin hayranları ise şimdi dizinin nasıl devam edeceğini merak ediyor. Diziye bu sezon Enzgin Öztürk, Barış karakteri ve Ebru Cündebeyoğlu'da Barış'ın ablası Özlem karakteri ile dahil olmuştu.. Dizinin bu seferde Barış, Zeynep ve Barış'ın ablası üzerine ilerleyeceği düşünülüyor.

Zeynep daha önce Mehdi ve ablası Müjgan ile sıkıntılar yaşarken şimdi de Barış ve ablası Özlem ile yeni sıkıntılar mı yaşayacak? Yoksa dizi final mi yapacak? Tüm bu soruların gelecek haftalarda yanıtlanması bekleniyor.