Sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Kefaret heyecan yüklü bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Kefaret heyecan yüklü bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un yer aldığı dizi de aile bağları, aşk, ihanet ve nefret temaları başarılı bir şekilde işleniyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizinin ekran yolculuğunun uzun soluklu olması bekleniyor. Kefaret son bölümüne Ahmet’in Cansu ile ilgili şüpheleri damga vurmuştu.

Arzu’yu tedavi eden Ahmet, Cansu’nun öz kızı olabileceğini düşünmeye başladı. Meltem ise Ahmet ile evlenmesine rağmen mutsuzluğu büyümektedir. Meltem’in Zeynep’e karşı beslediği düşmanlık hisleri gözlerinin kör olmasına yol açar. Zeynep ve Meltem arasındaki sert yüzleşme anında sinirler gerilir. Zeynep, Meltem’in ailesinden uzak durmasını istemektedir.

Sinan, Münevver’in araba almasından rahatsızlık duymaktadır. Zeynep’e karşı saplantılı bir aşk besleyen Sinan’ın gözü kimseyi görmez. Öte yandan Zeynep’in başı belaya girmiştir. Gazetede çıkan haberlerden dolayı derin bir üzüntü yaşamaktadır. Sabri’nin mirasını Zeynep’e bırakması ve bunun karşılığında da kızını aldığı iddiasına çok sinirlenmiştir. Ahmet, Zeynep’i sakinleştirmeye çalışır. Kefaret dizisinde Nil karakterini canlandıran Ege Kökenli’nin son bölümde yer almaması ise seyircinin dikkatinden kaçmadı. Ege Kökenli’nin Kefaret dizisinden ayrıldığı öğrenildi. Senaryo gereği dizi içerisinde öne çıkamayan bir karakteri canlandırmaktan rahatsızlık duyan genç oyuncu ayrılık kararı aldı.

Ege Kökenli’nin Menajerimi Ara dizisine transfer olduğu öğrenildi. Nil karakterini ise hangi oyuncunun canlandıracağı henüz netlik kazanmadı.