Gönül Dağı 2 Ocak neden yok? Gönül Dağı 2 Ocak cumartesi var mı yok mu aranmaya başladı. Başrollerini Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan'ın (Dilek) paylaştığı Gönül Dağı her cumartesi TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyordu.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Gönül Dağı 2 Ocak neden yok? Gönül Dağı 2 Ocak cumartesi var mı yok mu aranmaya başladı. Başrollerini Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan'ın (Dilek) paylaştığı Gönül Dağı her cumartesi TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyordu. Ancak bu hafta 11. bölümüyle yayınlanacak olan Gönül Dağı, yılbaşı haftası olması sebebiyle kafaları karıştırdı. Dizinin hayranları Gönül Dağı 2 Ocak yayınlanacak mı merak etti. Peki 2 Ocak 2021 Gönül Dağı ekranlara gelecek mi?  İşte detaylar...

Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini konu alan Gönül Dağı, rakiplerini oldukça zorluyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'in paylaştığı dizinin kadrosunda; Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya gibi isimler yer alıyor. 2 Ocak günü de yeni bölümüyle yayınlanması beklenen Gönül Dağı ekranlara gelecek mi aranmaya başlandı.

Gönül Dağı 2 Ocak cumartesi var mı yok mu?


TRT1'de yayınlanan ve Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen Gönül Dağı dizisi hayranlarına ne yazık ki kötü bir haber vereceğiz... Gönül Dağı 2 Ocak Cumartesi akşamı 11. bölümüyle ekranlara gelmeyecek. Peki Gönül Dağı 11. bölüm neden yok? Yeni bölüm ne zaman?


Gönül Dağı 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Gönül Dağı 2 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak. Yılbaşı tatili nedeniyle yeterli reytingleri alamayacağı düşünülen Gönül Dağı bu nedenle bir haftalık kısa bir ara verdi.

Yani Gönül Dağı 11. bölümüyle bir hafta gecikmeli olarak 9 Ocak akşamı TRT1'de olacak.

Gönül Dağı 10. bölümde neler oldu?


Halime ve Gülsüm, Taner ve Dilek’in aşk yaşadığını öğrendikten sonra her ikisi de evlatlarını korumak için onlarla ciddi bir konuşma yaparlar. Annelerinin bu tavrı Taner ve Dilek’i nasıl etkileyecektir?

Cemile’nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlar. Muammer’e dede olacağı müjdesini verir... Hüseyin, Muammer’in dede olacağını öğrenince karşı atağa geçer ve ondan önce dede olmak için Ramazan’ı evlendirmeye karar verir. Günışıl ile beraber Ramazan’a kız aramaya başlarlar...

Tüm bu olanlardan habersiz Asuman’ı yeniden müzikle barıştırmanın derdine düşen Ramazan’ı bekleyen sürpriz nedir? Ciritçi Abdullah ve Serdar’ın çıktığı uzun yolculuk nasıl son bulacaktır? Taner ve Dilek’in aşkını reddeden Halime ve Gülsüm bu aşkı bitirmek için ne yapacaktır?