TRT ekranlarında yayınlanan ve izleyicisinin gönlünde taht kurmayı başaran dizilerden olan Gönül Dağı, izleyenlerden tam not almayı başardı. Başarılı oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin konusu ve karakterleri de çok başarılı.

TRT ekranlarında yayınlanan ve izleyicisinin gönlünde taht kurmayı başaran dizilerden olan Gönül Dağı, izleyenlerden tam not almayı başardı. Başarılı oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin konusu ve karakterleri de çok başarılı. Gönül Dağı dizisinde işlenen konu ise gerçek hayattan alınma bir hikayeye benziyor. TRT ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicisi ile buluşan Gönül dağı dizinin bazı karakterleri ve bu karakterlere hayat veren oyuncuları merak ediliyor. Gönül Dağı dizisinde Fikret karakterine hayat veren başarılı oyuncu ise araştırılmaya başlandı. İzleyenlerin radarına takılan oyuncu merakla araştırılıyor. Gönül Dağı dizisinde yer alan Fikret karakteri ve Gönül Dağı Fikret karakterine hayat veren oyuncu, izleyicinin ilgi odağı oldu. Gönül Dağı dizisinin Fikret'i gerçek hayatta kimdir, daha önce oynadığı diziler ne merak ediliyor. Gönül Dağı Fikret kimdir ? Gönül Dağı'nın Fikret'i Ruhi Sarı kimdir ? Ruhi Sarı kimdir, daha önce oynadığı diziler nelerdir ?

Bunun yanında Gönül Dağı dizisinin sevilen iki karakterinin arasındaki aşk hikayesi ve kavuşma durumu da merak edilenler arasında yerini aldı. Gönül Dağı dizisinin Fikret'i ve sevdiği kadın olan Zahide'si kavuşacak mı izleyenler tarafından çok merak ediliyor. Gönül Dağı dizisi hız kesmeden TRT ekranlarında, Cumartesi akşamları yeni bölüm yayınlamaya devam ediyor. Peki, Gönül Dağı Fikret ve Zahide kavuşacak mı ? Gönül dağı dizisinde neler olacak ? Fikret ve Zahide'nin aşkı ne olacak ?



Gönül Dağı Fikret kimdir ?

Ruhi Sarı'nın hayat verdiği Fikret karakteri, Gönül Dağı dizisine yeni dahil olmuştur. Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Ruhi Sarı, Fikret karakterine hayat verecektir. Peki, Gönül Dağı Fikret kimdir ? Gönül Dağı Fikret karakteri kimdir ? Gönül Dağı dizisine dahil olan Fikret karakteri, Dönül Dağı dizisine Zahide'nin eski eşi olarak dahil olmuştur. Gönül Dağı dizisinde Zahide karakterinin eski eşini canlandıracaktır. Zahidr'nin eski eşi olan Fikret'in diziye katılması ile birlikte Zahide ile Sefer'in arasındaki aşk ilişkisi nasıl etkilenecektir, dizinin ilerleyen bölümlerinde göreceğiz.

Gönül Dağı Fikret ve Zahide kavuşacak mı ?

Gönül Dağı dizisine Fikret karakterinin dahil olması ile izleyenlerin aklına bir soru geldi. Gönül Dağı dizisinde Zahide'nin eski eşi olan Fikret ile Zahide kavuşacak mı ? İzleyenler Gönül Dağı dizisindeki bu aşkın yeniden canlanıp canlanmayacağını veya bu iki eski aşığın tekrardan kavuşup kavuşmayacağını merak ediyor. Gönül Dağı dizisinde Zahide şu anda Sefer ile birliktedir. Ancak diziye Fikret'in gelmesiyle ortalık biraz karışacağa benziyor. Bakalım, Gönül Dağı Fikret ve Zahide kavuşacak mı ? Zahide'nin Fikret'i yeniden karşısında görmesi ile iki aşığın hayatı nasıl şekillenecek ?

Ruhi Sarı kimdir ?

Gönül Dağı dizisinde Fikret karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ruhi Sarı, 18 Mayıs 1972 yılında Trabzon'da doğmuştur. 48 yaşında olan Ruhi Sarı, genç yaşta tiyatroya merak salmış ve tiyatro oynamaya başlamıştır. Ruhi Sarı, Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Başarılı oyuncu Ruhi Sarı'nın ilk televizyon dizisi tecrübesi, 1997 yılında yayınlanan Zilyoner adlı dizi olmuştur. Gönül Dağı'nın Fikret'i, Ruhi Sarı 17 Eylül 2004 yılında sanat yönetmeni olan Natali Yeres ile evlenmiştir. Ruhi Sarı ve eşi Natali Yeres'in Arte Gün adında bir erkek çocuğu vardır.

Ruhi Sarı oynadığı dizi ve filmler;

Gönül Dağı (2021-) - Fikret

Kırmızı Oda (2020) - Konuk Oyuncu

Öğretmen (2020) - Ziya

Tutunamayanlar (2020) - Konuk oyuncu

Ramo (2020) - Ceyhan Kuş (Konuk oyuncu)

İki Gözüm Ahmet (2020)

Şuursuz Aşk (2019)

Kapan (2019)

Kafalar Karışık (2018)

Söz (2018) - Baron Ateşe

Nerdesin Birader (2017) - Kudret

Sümela'nın Şifresi 3:Cünyor Temel (2017)

Kırgın Çiçekler (2016)-Sadullah Celen

Sen Benimsin (2015)-Ahlas Toprak