ATV'nin sevilen dizisi Hercai yeni sezonuyla iki haftadır ekranlara geliyor. 26 Eylül akşamı 40.

ATV'nin sevilen dizisi Hercai yeni sezonuyla iki haftadır ekranlara geliyor. 26 Eylül akşamı 40. bölümü yayınlanan Hercai'de yepyeni bir karakter ortaya çıktı. Reyyan bilmese de onu uzaktan izleyen ve Aslan'la bağı olan Reyyan'ın babası izleyiciler tarafından merak edildi. Haliyle Hercai Reyyan'ın gerçek babası kim? Hangi oyuncu canlandırıyor



Son bölümde Aslan ile konuşan kahya ve ardından Reyyan ile Miran'ı takip eden ve "Şimdiye kadar sana babalık yapamadım. Bundan sonra seni koruyacağım kızım" diyen Reyyan'ın gerçek babası heyecan yarattı. Peki Hercai Reyyan'ın babası kim? Gerçekte adı ne

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?




Hercai Reyyan'ın gerçek babası kim?



Tahminlerimize göre; Reyyan’ın babası kızına Aslanbey’lerin zarar vermesine engel olmak için bu zaman kadar ortaya çıkmaz. Zehra’nın gitmesi, Miran’ın Reyyan’a destek olması, Reyyan’ın babasının ortaya çıkmasına engel olmuştur. Artık Azize Aslanbey kartlarını açıktan oynamaya başladı. Reyhan’ın gerçek babası da bu nedenle gün yüzüne çıkıp kızını korumak için gizliden yardım edecek.



Hercai Reyyan'ın babasının gerçek adı ne? Hangi dizilerde oynadı



Hercai Reyyan’ın gerçek babası olarak karşımıza çıkan oyuncu Barış Yalçın’dır.



1 Ocak 1976'da Almanya’da dünya geldi. İlk oyunculuk deneyimini “böyle mi olacaktı” isimli dizide “Umut Tanrıyar” rolüne hayat vermesi ile ilk tecrübesini kazanmıştır. Marmara Üniversitesi Turist rehberliği bölümü mezunudur.



2005 yılında Fox TV de yayınlanan Emret Komutanım isimli dizide asteğmen Ethem karakterine hayat vermesi ile popüler bir oyuncu olmuştur. Hercai dizisinde Reyyan’ın babasını canlandırmadan önce 2017 yılında Deli Gönül dizisinde rol almıştır.