TV8 ekranlarının sevilen ve başarılı yapımlarından olan Kırmızı Oda adlı psikolojik dizisi, tam gaz devam ediyor. Kırmızı Oda dizisi izleyenleri adeta ekranlara kilitlemeye devam ediyor.

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
TV8 ekranlarının sevilen ve başarılı yapımlarından olan Kırmızı Oda adlı psikolojik dizisi, tam gaz devam ediyor. Kırmızı Oda dizisi izleyenleri adeta ekranlara kilitlemeye devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyicisine soluksuz bi 2 saat geçirten Kırmızı Oda dizisi, Boncuk ile etkilemeye devam ediyor. Kırmızı Oda dizisine başarılı karakterler eklenmeye devam ederken, diziye son dahil olan etkileyici karakter Burcu Biricik'in hayat verdiği Boncuk karakteri izleyenleri hayrete düşürüyor. Başarılı oyuncu Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakteri, diziyi izleyenlere hem duygu dolu anlar yaşatıyor hem de şaşkınlığa uğratıyor. Kırmızı Oda dizisinde doktorun hastalarından olan Boncuk, diğer hastalara göre daha farklı bir hayat hikayesine ve karaktere sahip. Kırmızı Oda'nın Boncuk'u yaşadığı travmalar dolayısıyla hayatı boyunca hep hayali olan kişiler ile arkadaşlık ve ilişkiler kurmuştur. Dizide yaşanan son sahne ise kafaları karıştırdı. Kırmızı Oda dizisinin Cuma günü yayınlanan son sahnesinde, Boncuk'un aşık olduğu Can karakterinin hayali mi yoksa gerçek mi olduğu merak edildi. Kırmızı Oda dizisi izleyenleri Boncuk'un aşık olduğu adam olan Can'ın Boncuk'un hayalinde olan biri mi yoksa gerçek hayatta var olan biri mi olduğunu araştırıyor. Kırmızı Oda Can ve Boncuk aşkı gerçek mi hayal mi ? Kırmızı Oda Can hayali biri mi ?



Kırmızı Oda'nın 15 Ocak Cuma günü yayınlanan son bölümü olan 20. bölüm izleyenleri şoka uğrattı. Kırmızı Oda 20. bölümde yaşanan olaylar izleyenlerde şaşkınlık yaratmayı başardı. Kırmızı Oda dizisinde yer alan Boncuk karakterinin uzun süredir gerçekte var olmayan ancak hayal dünyasında var olan kişilerle konuştuğunu biliyoruz. Ancak dizi ekibi, izleyenlere ters köşe yaptı. Doktor hanım ile tedavi gören Boncuk'un aşık olduğu Can son bölümde Boncuk'un hayal dünyasının yarattığı biri olduğu ortaya çıktı. Kırmızı Oda'nın son bölümünde Boncuk'un yaşadıklarının, gördüklerinin aslında gerçek olmadığını gördük. Bu durum izleyenleri çok şaşırttı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve 20 bölümü dolduran Kırmızı Oda adlı dizinin başrollerinde; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı ve Meriç Aral yer alıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ile izleyenleri adeta ekranlara kilitlemeyi başarıyorlar. Başarılı oyuncu kadrosunun yanında ilgi çekici konusu, senaryosu ile de izleyenleri etkilemeyi başarıyorlar. Kırmızı Oda dizisinin başrol oyuncularının yanında yardımcı ve konuk oyuncuları da izleyenlerin dikkatini çekiyor. Kırmızı Oda dizisi kadrosunda olan Burcu Biricik'de bu oyunculardan biri olmayı başarıyor. Burcu Biricik'in hayat verdiği Boncuk karakteri, izleyenlerden tam not almayı başardı.



Kırmızı Oda son bölümünde Boncuk'un yaşadıkları, diziye damga vurdu. Kırmızı Oda 2o. bölümde halüsinasyon gören Boncuk karakterinin tedavisinin olumlu yönde gittiğini görülüyordu. Hatta öyle ki Kırmızı Oda Boncuk, hayatının aşkını da bulmuştu. Dizide Boncuk, Can adından birine aşık olmuş ve onunla keyifli vakit geçirmeye başlamıştı. Boncuk ve Can, sokakta öpüşmüş, kafeye gitmiş ve daha pek çok şey yapmışlardı. Ancak izleyenleri bekleyen bir sürpriz vardı. Boncuk ve Can aslında gerçekte olan bir aşk değil, Boncuk'un hayal dünyasında yarattığı bir olaymış.

Bir süredir ermişleri halüsinasyonlarında görmeyen Boncuk, Can adında biriyle Hollanda'da tanıştığını ve her gün parkta buluştuklarını doktor hanıma anlatmıştı. Doktor hanım, Boncuk'un anlattıklarını sakince dinlemişti. Fakat dün akşam ekrana gelen bölümde Can'ın aslında Boncuk'un hayatında olmadığı her şeyin Boncuk'un hayali olduğu gerçeği ortaya çıktı.

İzleyenler sosyal medyaya bu konuyla ilgili pek çok yazı yazdı ve paylaşım yaptı. Burcu Biricik'in oyunculuğuna övgüler yağdıran izleyici, Kırmızı Oda dizisine da pek çok güzel söz yazdı.