{"uid":"B05C6E84-0297-44DE-BA4D-EA74A4124DA5_1606813118524","source":"other","origin":"gallery","sources":["328939070060211","333114580013211"]}

Yeni diziler başlarken bir yandan da eski diziler yavaş yavaş bitmeye başladı. Yeni dizilerin çıkması, izleyenin ilgisini değiştiriyor. İlgisi dağılan izleyici ise farklı yapımlara yöneliyor. Hızlı tüketim döneminde yaşayan insanlar için seneler boyu aynı diziyi takip etmek, aynı dizileri izlemek, aynı oyuncu ve konuyu görmek bir süre sonra sıkıcı bir hale dönüşebiliyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve yayınlandığı günden beri zirveyi kolay kolay vermeyen dizilerden birisi de Kırmızı Oda. Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İç Yüzü kitabından uyarlama olan bir dizidir. Kırmızı Oda dizisinin daha önce görmediğimiz tarzda işlenen konuları, hayatından içinden olması, başarılı oyunculukları ve hayatın acı gerçeklerini yüzümüze vurmasıyla uzun süre daha liderliğini koruyacağı düşünülüyor. Ancak Kırmızı Oda dizisi ile ilgili ortaya öyle iddialar atıldı ki, dizinin izleyenlerini üzüntüye boğdu. Kırmızı Oda dizisinin yakın bir zamanda final yapacağı iddiası ortaya atıldı. Dizinin eskiye oranla düşen reytingleri bu iddiaları doğurdu diye düşünürken farklı bir iddia daha geldi. Kırmızı Oda dizisinin yurt dışından çalıntı olduğu söylendi. Ancak bu iddia ile ilgili ortada elle tutulur bir kanıt yok. Peki, Kırmızı Oda final yapacak mı ? Kırmızı Oda ne zaman final yapacak ?



Her hafta Cuma günü akşamı saat 20.00'de TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Kırmızı Oda dizisi başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip. Kırmızı Oda oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan gibi isimler bulunuyor. Bu isimlerin yanında diziye ara ara gelip doktor hanımın hastası rolünü canlandıran da pek çok oyuncu var. Bu hastalardan bazıları ve en unutulmaz olanları Meliha rolü ile Evrim Alasya, Alya rolü ile Melisa Sözen ve halen dizide olan son katılan oyunculardan Boncuk rolü ile Burcu Biricik gibi isimler yer almaktadır. Doktor hanıma ve hastanedeki diğer doktorlara gelen çeşitli ruhsal hastalıklara sahip kişileri inceleyen dizi reyting konusunda rakiplerine oranla çok başarılı.



Kırmızı Oda dizisinin final yapacağı iddiası ortaya atıldı. Kırmızı Oda final yapacak mı ? Kırmızı Oda ne zaman final yapacak ?

Kırmızı Oda hakkında bitiyor, final yapıyor iddiaları ortaya atılıyor. Bu iddiaların arkasında ise, dizinin ayrılan karakterleri yer alıyor. Diziden ayrılan önemli karakterler olduğunda izleyenler de dizinin biteceğini düşünüyor. Diziden her ne kadar önemli ve sevilen isimler ayrılsa da, gidenler yerine yerini aratmayacak isimler gelmeye devam ediyor. Sürekli değişen ve yenilenen başarılı oyuncu kadrosu ile Kırmızı Oda henüz biteceğe benzemiyor. Henüz hikayesini hiç dinlemediğimiz konuk ve bu konuların hayatlarını merak ederken ve hayat öyküsü, tedavisi devam eden karakterler varken Kırmızı Oda kolay kolay final yapmayacağa benziyor. Kırmızı Oda'nın reytingleri istenilen reyting oranlarını karşıladığı sürece bu sezon sonuna kadar devam edecek olan Kırmızı Oda için final söz konusu değil. Kırmızı Oda dizisinin en az 30 bölüm devam edeceği konuşuluyor. Yaşanan pandeminin Kırmızı Oda dizisinin reyting oranlarını etkileyip etkilemeyeceğini henüz belli değil. Yapımcı ve senaristlerin iddalarına göre ise diziye gelecek yeni karakterler ve onların hayat hikayeleri ile dizi reyting oranlarını daha uzun bir süre zorlayacağa benziyor. Bu açıklama bakarak Kırmızı Oda'nın şu an 16. bölümünde olduğunu da göz önüne alırsak yakın zamanda final yapacağa benzemiyor. Kırmızı Oda dizisinin izleyenleri gönül rahatlığıyla diziyi izlemeye devam edebilir. Diziye ilerleyen bölümlerde bakalım hangi oyuncular hangi karakterleri canlandırmak üzere gelecekler ? Bizi başka nasıl hayat hikayeleri bekliyor olacak ?