Kırmızı Oda hayranları şokta! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Kırmızı Oda'da büyük şok! TV8 ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda iki başrol ayrılığı şok etti! Kırmızı Oda dizisi yıldızları geri dönmemek üzere diziden ayrıldı! Dizinin hayranları sos

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
Kırmızı Oda hayranları şokta! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Kırmızı Oda'da büyük şok! TV8 ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda iki başrol ayrılığı şok etti! Kırmızı Oda dizisi yıldızları geri dönmemek üzere diziden ayrıldı! Dizinin hayranları sosyal medyada isyan etti!

Kırmızı Oda şok ayrılıklar!

Tv8 sevilen dizisi Kırmızı Oda şok ayrılıkkar! Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan yer aldığı Kırmızı Oda 2 ayrılık birden yaşandı! Kırmızı Oda dizisinin sevilen yıldızları diziye veda etti!

Piraye ve Deniz ayrıldı!

Ekranların en sevilen dizisi ve ilk bölümden itibaren dizide yer alan Piraye karakteriyle Tülin Özen ve Deniz karakteriyle Burak Sevinç Kırmızı Oda dizisine veda etti! Senaryo gereği son kez kliniğe gelen ve evlenerek diziden ayrılık yıldız isimler geri dönmemek üzere diziye veda etti!

Kırmızı Oda Piraye neden gitti? Tülin Özen Kırmızı Oda'dan ayrıldı mı?



Kırmızı Oda dizisinde Tülin Özen'den ilginç veda geldi! Tülin Özen, Piraye karakteri ve Kırmızı Oda'ya "Veda etmiyoruz başka bir zaman dilimine sözleşiyoruz" diyerek sevilen diziden ayrıldı! Kırmızı Oda Piraye karakteri Eylül ayına kadar diziden ayrıldı! Tülin Özen Eylül ayında Kırmızı Oda'ya yeni sezonda geri dönecek!

Kırmızı Oda Deniz ayrıldı mı? Burak Sevinç neden çıktı?

Kırmızı Oda dizisinde Deniz karakterini canlandıran Burak Sevinç sevilen diziye veda etti! Burak Sevinç'in canlandırdığı Deniz karakteri diziden tamamen ayrıldı! Piraye karakteriyle Tülin Özen geri dönse de Burak Sevinç sözleşme imzalamadığı ve diziden tamamen ayrıldığı ortaya çıktı!

Kırmızı Oda bomba isimler!



TV fenomen dizisi Kırmızı Oda sürpriz isimler katıldı! En son Ramo dizisinde rol alan Yiğit Özşener ve Esra Ronabar Kırmızı Oda dizisine dahil oldu!



Zengin iş adamı Zafer karakteriyle Yiğit Özşener ve Zafer'in eşi Nihal karakterini Esra Ronabar canlandıracak. Nihal eşinni çok seven bir isim olurken, sürekli bayılmaları ve Zafer'in ona yaşattıkları şok edecek!