İlk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran Kırmzı Oda dizisi 4. bölümüyle ekranlara geliyor.

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...

İlk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran Kırmzı Oda dizisi 4. bölümüyle ekranlara geliyor. Birkaç bölümdür Meliha'nın hikayesiyle izleyiciyi ekran başına kitleyen Kırmızı Oda'da bu bölümde Meliha'nın kardeşi Derya çok merak edildi. Diziyi izleyen herkes Kırmızı Oda Meliha'nın kardeşi Derya kimdir? Hangi Oyuncu canlandırıyor? sorularına yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik.



Kırmızı Oda Derya kim?



Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde Meliha kardeşleri evlendikten sonra kendisine de bir kısmet çıktığını ve evlenme hikayesini anlattı. Dizide Meliha, mevlüt okumalarına nasıl başladığını anlatırken son bölümde kendisine iş imkanı sağlayan Nesrin hanımın oğlu sürekli kız kardeşi Derya’yı rahatsız ettiğini ve ablasının kendisine söylediği gibi merak etme ben seni korurum dedi.



Meğer oğlan gerçekten kardeşini sevdiğini sonradan öğrenen Meliha, kız kardeşini istemeye geldiklerini aktardı. En küçük kız kardeşi Derya ilk önce evlenen olduğunu söyledi. Şuanda 3 çocuğu olan Derya durumu gayet iyi.