Başrolünde Burak Özçivit'in olduğu Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı.

Başrolünde Burak Özçivit'in olduğu Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı. Mehmet Bozdağ imzalı dizi gelieşn senaryosu ve yepyeni karakterleriyle iddialı bir yeni sezona başlarken ilk tanıtım dikkat çekti. Özellikle fragmanda Nikola’nın Yardımcısı Kladius merak konusu oldu. Herkes Kuruluş Osman Kladius Kimdir? Nikola’nın Yardımcısı sorusuna yanıt aramaya başladı. 



Kuruluş Osman Kladius Kimdir? Hangi oyuncu canlandıracak



Kuruluş Osman Kladius; Osman beyin en büyük düşmanlarında birisi olacak. Zira Nikola’nın tüm emirlerini yerine getirecek olan Kladius karakteri bu sezona damga vuracak. Osman bey önce Nikola’yı daha sonrada Kladius’u ortadan kaldırmak için alpleri ile birlikte savaşacak.



Kuruluş Osman'da Kladius'a başarılı oyuncu Seçkin Özdemir hayat verecek. Peki Kuruluş Osman'ın Kladius'u Seçkin Özdemir kimdir? Evli mi





Kuruluş Osman'ın Kladius'u Seçkin Özdemir kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı



Seçkin Özdemir, 25 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Asıl mesleği DJ olan Seçkin Özdemir, 2000 yılında Red Fm adlı radyoda seyircinin karşısına çıktı. Seçkin Özdemir, DJ olarak İstanbul, Antalya ve Bodrum’da çalıştı. 2008 yılında yayınlanan “Yaban Gülü" dizisinde Burak rolünü üstlenen Seçkin Özdemir, sözde tarihi dizisi olan ve yayınlandığı andan itibaren izleyicilerin eleştirisini üzerine çeken Muhteşem Yüzyıl adı sözde dizide Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo rolünü oynadı.

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...


2017 yılında yayınlanan Bir Nefes Yeter’de Yaman karekterini, 2018 yılırda ise Bücür adlı sinema filminde Gökhan karekterini canlandırdı. Ayrıca, Özdemir, “Bir Aşk Hikayesi” dizisinde başrolde yer almıştır. Star Tv’de yayınlanan “Ateşböceği” adlı  dizide baş rolde yer alan Seçkin Özdemir son olarak Show TV de yayınlanan “Tehlikeli Karım” dizisinde rol almıştır.