Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2 Ocak var mı yok mu? Neden yayınlanmıyor her yerde aranmaya başladı. Show TV'nin sevilen cumartesi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor.

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2 Ocak var mı yok mu? Neden yayınlanmıyor her yerde aranmaya başladı. Show TV'nin sevilen cumartesi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Kuzey ve Yıldız'ın evlenmesiyle yepyeni bir maceranın izleyici sunulduğu Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümü 2 Ocak 2021 akşamı Show TV yayın akışında yer almadı. Hal böyle olunca Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yok? Bitti mi final mi yaptı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Ordu'da çekiliyor. Kuzey ve Yıldız'ın zorlu aşkını anlatan dizi her cumartesi yeni bölümleriyle ekranlara geliyordu. Ancak 2 Ocak 2021 Show TV yayın akışında Kuzey Yıldızı İlk Aşk yer almadı. Onun yerine Nasipse Olur adlı film görünüyordu. Peki Kuzey Yıldızı yeni bölüm neden yok? Kuzey Yıldızı 46. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Kuzey Yıldızı yeni bölüm neden yok?


Show'da yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk normalde 2 Ocak Cumartesi akşamı 46. bölümüyle ekranlara gelecekti. Ancak yeni yıl haftası nedeniyle reytinglerin düşük seyredeceğini düşünen kanal, bu nedenle diziyi yayınlamama kararı aldı. Yani Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu nedenle 2 Ocak Show TV yayın akışında yer almıyor. Peki Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46. yeni bölüm ne zaman?


Bu hafta ekranlara gelmeyecek olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk bir hafta gecikmeli olarak izleyici karşısına çıkacak. Yani Kuzey Yıldızı 46. bölümüyle 9 Ocak 2021 Cumartesi ekranlara gelecek.