Fox TV'nin Dört sezondur ekranlara gelen askeri dizisi Savaşçı üç haftadır yeni bölümleriyle ekranlara geliyordu. Pandemi süreci nedeniyle erken final yapan ve üç haftadır stok bölümleriyle ekranlara gelen Savaşçı'nın 4 Ekim Pazar günü 100.

Fox TV'nin Dört sezondur ekranlara gelen askeri dizisi Savaşçı üç haftadır yeni bölümleriyle ekranlara geliyordu. Pandemi süreci nedeniyle erken final yapan ve üç haftadır stok bölümleriyle ekranlara gelen Savaşçı'nın 4 Ekim Pazar günü 100. bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak Savaşçı son bölümün ardından yeni bölüm tanıtımı yayınlanmadı. Haliyle Savaşçı 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Neden yok? Savaşçı bitiyor mu? Final mi yapacak merak konusu oldu. 



Başrollerini Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evin'in paylaştığı Savaşçı dizisinin yapımını Limon Film üstleniyor. Dizinin yeni sezonu için her ne kadar Berk Oktay ile sözleşme yenilense de Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile anlaşma sağlanamadı.



Savaşçı 100. bölüm neden yok?



Öte yandan çekimleri Eskişehir'de yapılan Savaşçı'nın henüz yeni sezon çekimleri başlamadı. Dizinin oyuncuları ya İstanbul’da ya da hala tatilde. Haliyle izleyiciler Savaşçı bitiyor mu? Son bölümü mü izledik gibi sorulara yanıt aramaya başladı.



Yıllardır maddi sıkıntılar sebebiyle zaman zaman Savaşçı dizisinde problemler yaşayan Limon YapımS avaşçı dizisinin pandemi dönemi öncesi çekilen 3 bölümü 13 – 20 – 27 eylül tarihlerinde yayınladı. Böylece Savaşçı'nın stok bölümleri de bitti. Yani Savaşçı'nın 4 Ekim akşamı yayınlanması beklenen 100. bölüm tanıtımı da bu nedenle yayınlanmadı. Haliyle 4 Ekim 2020 akşamı Savaşçı yayınlanmayacak. Peki Savaşçı bitti mi final mi yapacak?





Savaşçı bitti mi? Final mi yapıyor



Henüz böyle bir durum söz konusu değil. Çünkü geçtiğimiz günlerde Limon Film, Savaşçı dizisinin yeni sezon çekimleri için hazırlıklara başlandığını çok yakında Savaşçı'nın Eskişehir'de sete çıkacağını açıkladı. Ancak gerçeğin böyle olmadığı ortaya çıktı.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…


Çünkü Limon Film içinde bulunduğu maddi zorluklar nedeniyle hala oyunculara geçen sezondan olan borçlarını tam olarak ödeyemedi. Bu nedenle de Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile daha anlaşma sağlanamadı. Özetle Savaşçı için her şey henüz belirsizliğini koruyor. 



Ancak yayınlanan 3 bölümün geliri yapım şirketinin yeni sezon için harekete geçmesini sağlayabilir. bunu ilerleyen süreçte göreceğiz. Peki Savaşçı 4 Ekim yayınlanacak mı?



Savaşçı 4 Ekim akşamı olacak mı? Savaşçı 100. bölüm ne zaman



Savaşçı dizisi yukarıda da söylediğimiz gibi 4 Ekim akşamı kesin olarak ekranlarda olmayacak. Peki Savaşçı 100. bölüm ne zaman yayınlanacak?



Anladığımız kadarıyla Savaşçı ekibi, ekim ayının ilk haftasında sete çıkacaktır. Normalde 4 bölüm stok çekilerek çalışılan Savaşçı dizisi kasım ayında yeniden ekranlarda olacaktır.