Sen Çal Kapımı Semiha kimdir? Sen Çal Kapımı Eda'nın babaannesi semiha kimdir? Sen Çal Kapımı dizisinin en çok merak edilen sorusuna yanıt geldi.   Sen Çal Kapımı Eda'nın babaannesi belli oldu mu sorusu uzun zamandır merakla araştırılmaktaydı.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
Sen Çal Kapımı Semiha kimdir? Sen Çal Kapımı Eda'nın babaannesi semiha kimdir? Sen Çal Kapımı dizisinin en çok merak edilen sorusuna yanıt geldi.  Sen Çal Kapımı Eda'nın babaannesi belli oldu mu sorusu uzun zamandır merakla araştırılmaktaydı. Bu akşam dizinin son sahnesinde Eda'ın  babaanne rolün sahibi belli oldu . Ayşegül İşsever Sen Çal Kapımı Eda'nın babaannesi karakteri ile bizlerle birlikte olacak.

Sen Çal Kapımı kadrosuna dahil olan Ayşegül İşsever Eda'nın babaannesi olarak dizide yer alacak.

SenÇal Kapımı Eda'nın babaannesini en son güvercin dizisinde izlemiştik

Ayşegül İşsever kimdir? Rol aldığı diziler hangileri


1962 yılı doğumlu olduğunu öğrendiğimiz Ayşegül İşsever, ünlü tiyatro sinema ve dizi oyuncusu olarak tanınmaktadır . Ankaralı olan Ayşegül İşsever İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunudur ve birçok oyunda adından başarısı ile bahsettiren Ayşegül İşsever Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alması ile birlikte çok gündeme çıkmıştır . En son olarak da güvercin kadrosunda yer alan Ayşegül İşsever Sen Çal Kapımı Dizisinde hande erçel'in canlandırdığı Eda'nın babaannesi Semiha karakteri ile bizlerle birlikte olcaktır.