Show TV'de final şoku! Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur, Alev Alev, Kuzey Yıldız İlk aşk, Ramo ve Arıza dizileri final yapıyor! Show TV şok kararı sonrası elde sadece Kırmızı Kamyon dizisi kaldı! Ancak Kırmızı Kamyon dizisi de bitmeye yakın! Çarşamba

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Show TV'de final şoku! Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur, Alev Alev, Kuzey Yıldız İlk aşk, Ramo ve Arıza dizileri final yapıyor! Show TV şok kararı sonrası elde sadece Kırmızı Kamyon dizisi kaldı! Ancak Kırmızı Kamyon dizisi de bitmeye yakın! Çarşamba akşamına alınan dizi ilk bölümde bekleneni karşılamadı!

Show TV'de deprem dizi kalmadı!

Show TV tüm dizileri ani final kararıyla şok etti! Ekranlarda pazar akşamları çok sevilse de Teşkilat dizisi sonrası final kararı alan Arıza dizisi, Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar karşısında en çok direnen Ramo dizisi, Cumartesi akşamların en çok sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, perşembe akşamları sevilen dizisi Alev Alev ve pazartesi günleri hikayesi biten Çukur dizileri ani final kararıyla şok ediyor!

Çukur final yapıyor!

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili gibi yıldız isimlerin yer aldığı Çukur dizisi son 9 bölüm! Çukur dizisi Mayıs ayında final yaparak 4 sezon reyting rekorları kırarak ekran macerasını tamamlıyor! Çukur dizisinin devam etme ihtimali bulunmuyor ve final senaryosu yazıldı!



Ramo final yapıyor!

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisi final kararı aldı! Ramo dizisi için son 3 bölüm kaldı! Show TV BKM imzasıyla yayınlanan ve ani kararla biten Ramo, oldukça yüksek izleniyordu. Ramo kanal değiştirmesi için büyük baskılar olsa da Ramo dizisi devam etmeyecek!



Kuzey Yıldızı İlk Aşk final yapıyor!

Ve hayranlarının en çok üzüldüğü karar Kuzey Yıldızı İlk aşk dizisinden geldi! Kuzey Yıldızı, az izlenmesi nedeniyle final yaparak ekran macerasını tamamlıyor! Haftaya final bölümüyle yayınlanacak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi hayranlarını kahretti! Show TV özellikle AB ve ABC hiç izlenmeyen Kuzey Yıldızı dizisinin sonu Kardeşlerim dizisiyle geldi! Gönül Dağı ve Kardeşlerim Kuzey Yıldızı İlk aşk dizisini finale götürdü!



Arıza final yapıyor!

Show TV'nin Ahmet Mümtaz Taylan ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerinde yer aldığı Arıza dizisinde deprem! Arıza final yaparak ekran macerasını tamamlayan diziler arasında katılıyor! Haftaya ekrana gelecek bölümle final yapan Arıza sette yaşanan olaylar nedeniyle final yapıyor! Arıza ani yayından kaldırılması sonrası Ahmet Mümtaz Taylan'ın Leyla ile Mecnun dizisine gideceği öğrenildi!



Alev Alev final yapıyor!

Show TV üzücü haber Alev Alev dizisinden geldi! Alev Alev dizisi sezon sonu yayından kaldırılıyor! Demet Evgar, Dilan Çicek Deniz ve Cihangir Ceyhan gibi yıldızların başrollerinde yer aldığı sevilen dizi ekran macerasını tamamlıyor! Alev Alev, perşembe akşamı reyting nedeniyle bitiyor!



Show TV Alev Alev, Çukur, Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı dizilerin final yapmasının ardından elde Güldür Güldür Show ve ilk bölümü yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisi kalıyor! Kırmızı Kamyon'da ilk bölüm beklentiyi karşılayamadı ve final yapması kesin gözüyle başlıyor.