Star Tv'nin bu sezon ekranlarda fırtına gibi esen dizisi Menajerimi Ara dizisinde büyük uğraşlar sonrası Serenay Sarıkaya ikna edildi. İzleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği haber gerçekleşti! Bu sezon başlayan fransız dizi Dix pour cent'den uyarla

Star Tv'nin bu sezon ekranlarda fırtına gibi esen dizisi Menajerimi Ara dizisinde büyük uğraşlar sonrası Serenay Sarıkaya ikna edildi. İzleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği haber gerçekleşti!

Bu sezon başlayan fransız dizi Dix pour cent'den uyarlanan Menajerimi Ara dizisi ilk bölümleri reytinglerde büyük bir oran yakalamıştı. Ancak dizi sonradan reytinglerde büyük çöküş yaşamıştı. Her bölüm ünlü konuk oyuncuları ile sosyal medyada dikkat çeken dizinin en çok beklenilen konuğu nihayet geliyor!

Dizinin sosyal medya sayfası her bölüm "Kimi konuk görmek isterseniz?" sorusuna dizinin hayranları büyük bir farkla Serenay Sarıkaya cevabını vermişti. Heyecanla beklenen gelişme nihayet gerçekleşiyor.

SEYİRCİNİN İSTEĞİ SEZON SONUNA SAKLANMIŞ!

Ay Yapım favori oyuncusu Serenay Sarıkaya'yı konuk ederek final söylentilerini susturmayı planlıyor. Kerem Çatay'ın pek çok dizisinde star oyuncu olarak yer alan Serenay Sarıkaya, Menajerimi Ara dizisine kendisi olarka konuk olacak.



Uzun zamandır sessizliğini koruyan ve bir yapımda yer almayan Serenay Sarıkaya tatil dönüşü ilk iş olarak Menajerimi Ara dizisine konuk olarak hem kendini hatırlatacak hem de diziye büyük bir sükse sağlayacak. Bugüne kadar Çağatay Ulusoy'dan Tuba Büyüküstün'e pek çok ünlü ismi konu eden Menajerimi Ara dizisi en büyük sürprizi Serenay Sarıkaya'yı sezon sonu bölümüne konuk getiriyor!

AY YAPIM KEREM ÇATAY YILDIZ İSMİ SERENAY'I GETİRİYOR!



Son olarak dijital platform olan Puhu Tv'de yayınlan yapımcılığını yine Ay Yapım'ın üstlendiği Fi diziyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya daha öncede yine Kerem Çatay imzalı Medcezir diziyle Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşmuştu.

Kerem Çatay'ın isteğini kırmayan Serenay Sarıkaya nihayet Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor. Büyük bir gündem olması beklenen Menajerimi Ara Serenay Sarıkaya konuk bölümünün sezon finali olacağı öğrenildi. Şimdiden sosyal medyada büyük bir heyecan yaratan bölümün, yayınlandığı gün büyük bir rekor kırması bekleniyor. Dizide de sık sık adı da geçen Serenay Sarıkaya'lı bölüme dair henüz ayrıntılar gelmedi. Ancak Sarıkaya'nın Ay Yapım'ın isteğini kırmadığı aynı zamanda rekor bir ücret alacağı bilgisi öğrenildi.

Sernay Sarıkaya'nı bugüne kadar en çok konuşulan dizi projelerinin mimarları olan Ay Yapım ve Kerem Çatay yine büyük bir sükse yapmayı bekliyor. Bomba gibi bir sezon finali hazırlığında olduğu öğrenilen Menajerimi Ara dizisinde Serenay Sarıkaya'nın yanı sıra başka sürprizlerin de olacağı öğrenildi. Ancak henüz net ayrıntılara ulaşılamadı.

Serenay Sarıkaya Ay Yapım imzalı ABD yapımı The OC uyarlaması Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy ile yer almış ve ikili arasında kısa süreli bir aşk başlamıştı. Sarıkaya daha sonra ise Fi dizisinde Ozan Güven ve Mehmet Günsür ile yer almış ve dansçı Duru karakteri ile adeta büyük bir sükse yakalamış dizi sonrası Alice müzikaline katılmıştı.