Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 9 Ocak Cumartesi akşamı yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Bu sezon da ünlüler- gönüllüler formatıyla yayınlanan Survivor ilk bölümde ödül oyunu oynanacak.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 9 Ocak Cumartesi akşamı yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Bu sezon da ünlüler- gönüllüler formatıyla yayınlanan Survivor ilk bölümde ödül oyunu oynanacak. Birbirinden iddialı yarışmacıların yarıştığı Survivor'da ödül oyununu kim kazandı merak edildi. Peki 9 Ocak 2021 Survivor ödül oyununu kim kazandı? Biz de sizler için bu konuyu derledik.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 9 Ocak Cumartesi akşamı başladı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor'da ilk kez Dominik'e ayak basan yarışmacılar kendilerini parkurda buldu. Ödül oyunuyla maratona başlayan ünlüler-gönüllüler takımlarından galip gelen ekip kim oldu aranmaya başlandı?

Dominik Cumhuriyet'in de çekimleri yapılan Survivor yeni sezon büyük bir heyecanla başladı. Ünlüler ve gönüllülerin adada yaşam mücadelesi vereceği Survivor'da ilk ödül oyunu oynandı. Her yıl olduğu gibi tahminlerimize göre ilk ödül oyununda takımlara ya erzak sandığı ya da baraka verilebilir. Parkura her şeylerini koyan yarışmacılar canla başla mücadele etti. Peki Survivor ilk ödül oyununu kim kazandı?

9 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı?


Survivor 9 Ocak akşamı yayınlanan 1. bölümde yayınlanan ödül oyununu ünlüler takımı kazanacak. Büyük bir moral motivasyon kazanacak ünlüler takımı galibiyet serisi yakalayabilecek mi izleyip göreceğiz...

Survivor ünlüler takımına kim geçecek?


Survivor ilk bölümde takım değiştiren yarışmacı hakkında henüz kesin bir bilgi yok. Ancak sosyal medyada yapılan tahminlere göre; bu isim İlayda Şeker ya da Hanzade Ofluoğlu olacak. Survivor İlayda'nın takım değiştirmesi daha muhtemel görünüyor. Öte yandan bu durum takım değiştiren kadın yarışmacı için büyük ihtimalle dezavantajlı olacaktır. Ancak eğer geçiş yapan yarışmacı performansıyla takıma katkıda bulunur ve doğru ilişkiler kurarsa birleşme partisini görene kadar yarışmada kalabilir.