Bu dizilerin varlığı birçok insanın evde geçirdiği vaktin daha eğlenceli ve daha güzel olmasına neden olmuştur. Birçok vatandaş her Perşembe günü takip ettiği dizilerin yeni bölümü merakla beklemeye başlarlar.

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”
Bu dizilerin varlığı birçok insanın evde geçirdiği vaktin daha eğlenceli ve daha güzel olmasına neden olmuştur. Birçok vatandaş her Perşembe günü takip ettiği dizilerin yeni bölümü merakla beklemeye başlarlar. 4 Mart 2021 yayın akışı da çok sevilen dizilerin yayınlanacağı günlerden bir tanesidir.

Star TV Yayın Akışı


 Star TV yayın akışı da birçok kişinin sıklıkla araştırdığı başlıklardan bir tanesi olmuştur. Özellikle de her perşembe günü takip ettiğiniz bir diziniz varsa bu başlığı okumanızda fayda vardır. Star TV ekranlarında her perşembe yayına giden akrep dizisi oldukça ilgi çekmiş ve herkes tarafından da fazlasıyla sevilmiştir. Akrep dizisi başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi profesyonel oyuncuların yer aldığı önemli dizilerden bir tanesidir.

Dizinin çarpıcı konusu ve ilgi çekici olayları herkes tarafından merak edilmiş ve her perşembe dizinin kaçırılmadan izlenmesine neden olmuştur. Bu dizi de yaşanan olaylar gerçek dışı olarak görülse de birçok izleyici olayları sıkı bir şekilde takip etmeye ve sonunun ne olacağını merak etmeye devam etmiştir. Son zamanlarda akrep dizisinde yaşanan olaylar gitgide daha heyecanlı bir hal almış ve ekran başındaki seyircilerin daha fazla ilgisini çekmeyi başarmıştır şimdilerde ise 4 Mart 2021 tarihinde yayınlanacak olan bölümde neler olacağı ve ailenin başına neler geleceğini hala merak konusu olmaya devam etmektedir.

TV8 Yayın Akışı


TV8 yayın akışı da kanalı düzenli olarak takip eden kişiler tarafından sıklıkla araştırmaya devam etmektedir. TV8 en sevilen ve en fazla rağbet gören kanallardan bir tanesidir özellikle de kanalda yayınlanan Survivor programı birçok kişinin ilgisini çekmiş ve kanalı düzenli olarak takip etmelerine neden olmuştur.

TV8 kanalı yayınladığı ilgi çekici dizilerin yanında her perşembe günü ekranlara gelen Survivor programı ile de izleyicileri ekran başına bağlamayı başarmıştır. 4 Mart 2021 tarihinde de Survivor'ın yeni bölümü ile ve yeni yarışmalarla da buluşacaksınız.

Atv Yayın Akışı


Atv yayın akışı da birçok izleyici tarafından sıklıkla araştırılmaya devam edilmektedir 4 Mart 2021 tarihinde ATV’de yayınlanacak olan Bir zamanlar Çukurova dizisi başrolleri Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı oldukça sevilen dizilerden bir tanesidir.

Dizi yayın hayatına başladığından beri birçok kişiye hitap etmiş ve her yeni bölümünün heyecanla ve merakla beklenmesine neden olmuştur. Şimdilerde ise; 4 Mart 2021 tarihinde yayınlanacak olan bölümü fanlar tarafından heyecanla beklemeye devam etmektedir.

Fox TV Yayın Akışı


 Fox TV yayın akışı da kanalı düzenli olarak takip eden birçok vatandaş tarafından araştırılmaya devam etmektedir. Fox TV ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi de olan mucize doktordur. Her perşembe yeni bölüm ile yayın hayatına devam etmektedir dizide olan olaylar ve dizinin ilgi çekici konusu birçok kişinin hoşuna gitmiş ve diziyi düzenli olarak takip etmesine neden olmuştur.

Mucize doktor dizisi Perşembe günlerinin en sevilen dizilerinden bir tanesidir. Dizi de otizm hastası bir doktorun mucizeler yarattığı bilinmektedir. Bu ne ben de dize her geçen gün fan kitlesinde arttırmaya devam eder. Aynı zamanda dizin içerisinde yer alan çarpıcı aşklarda birçok kişinin fazlası ile ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Show TV Yayın Akışı


 Show TV yayın akışı da kanalı takip eden ve izleyen kişiler tarafından sıklıkla araştırılmaya devam etmektedir. 4 Mart 2021 tarihinde kanalda yayınlanacak dizi ise gerçek bir hayattan alındığı söylenen Alev Alev dizisidir.