Show TV ekranlarının en sevilen programları arasında yer alan Güldür Güldür Show hayranlarına güzel haber geldi! Güldür Güldür Show 12 Mart cuma akşamı yeni bölümüyle ekranlara geliyor! Güldür Güldür Show bu cuma yayınlanacak! 12 Mart cuma akşamı Güldür

"Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma! "Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma!
Show TV ekranlarının en sevilen programları arasında yer alan Güldür Güldür Show hayranlarına güzel haber geldi! Güldür Güldür Show 12 Mart cuma akşamı yeni bölümüyle ekranlara geliyor!

Güldür Güldür Show bu cuma yayınlanacak!

12 Mart cuma akşamı Güldür Güldür Show yeni bölümü ekranlara geliyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek, Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu yer aldığı Güldür Güldür Show, Ramo dizisi yerine geliyor!

Ramo yok BKM çareyi buldu!

Show TV ekranlarında BKM imzasıyla yayınlanan Ramo dizisi ve Güldür Güldür Show programı yayınlanıyor. Bu hafta Ramo dizisi yeni bölümü yetişmedi! Bu sebeple Ramo 12 Mart yeni bölüm yayınlanmayacak! Ramo dizisi yerine Show TV ve BKM güzel bir jest yaptı!

Güldür Güldür Show haftada 2 gün!

Güldür Güldür Show programı salı günü yeni bölümü yayınlandı. Ramo'nun yokluğunda Güldür Güldür Show bu haftaya özel cuma günü de yayınlanacak. Ancak haftaya Güldür Güldür Show sadece salı günü yayınlanacak. Bu haftalık Güldür Güldür Show cuma yayınlanacak.