Kadrosunda Akın Akınözü ,Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Güven Hokna, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Serdar Özer, İnci Şen gibi oyuncuların yer aldığı Hercai dizisinde  beklenmeyen bir gelişme yaşandı. ATV ekranlarında 3.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı
Kadrosunda Akın Akınözü ,Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Güven Hokna, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Serdar Özer, İnci Şen gibi oyuncuların yer aldığı Hercai dizisinde  beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

ATV ekranlarında 3.sezondur devam eden, Reyyan ve Miran'ın imkansızdan doğan aşkını konu alan Hercai dizisinde Ahmet Tansu Taşlar( Azad) ve Oya Unustası( Gönül) ayrılığından sonra dizinin başından beri yer alan usta oyuncu  Serhat Tutumluer'in ( Hazar Şadoğlu) diziye veda edeceği gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi ise Melike karakterine can veren Aslı Samat'ın da diziye veda ettiği görüldü.

Aslı Samat Hercai'ye veda etti!

Hercai dizisi 21 Mart Pazar akşamı 64. yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde Melike karakterine can veren Aslı Samat da diziye veda etti.



Son zamanlarda düşük reyting nedeni ile  final haberleri gündeme gelen diziden oyuncuların bir bir ayrılması da iddiaları kuvvetlendirdi. Fakat yapımdan final ile ilgili açıklama henüz gelmedi.

Yapımcılığını Banu Akdeniz'in üstlendiği,  senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı Mia Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş  ve Cemal Şan'ın oturduğu Hercai dizisi her pazar Atv ekranlarında saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor.