69 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı İbo Show programı hız kesmeden yeni bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Her hafta Cumartesi günü yayınladığı yeni bölümleri ile Star TV ekranlarına gelmeye devam eden İbo Show'a her hafta birbirinde

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı
69 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı İbo Show programı hız kesmeden yeni bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Her hafta Cumartesi günü yayınladığı yeni bölümleri ile Star TV ekranlarına gelmeye devam eden İbo Show'a her hafta birbirinden ünlü isimler konuk olmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu İbo Show'da her yeni bölüm eğlenceli saatler sunuyor. İbo Show'a her hafta gelen ünlü isimler program öncesinde merakla bekleniyor ve araştırılıyor. İbo Show'un bu haftaki konukları da belli oldu. İbo Show'a bugün 6 Mart'ta gelecek olan ünlü isimler izleyenlerin dikkatini çekti. Uzun bir süredir ekranlara gelmeyen ünlü ve başarılı sanatçılar, bu akşam İbo Show'a konuk olacak. İbo Show'un konuklarından İsmail Altunsaray ise araştırılmaya başlandı. İsmail Altunsaray'ın hayatı, kim olduğu, kiminle evli olduğu ve eşi merak ediliyor. Türk saz ve ses sanatçısı İsmail Altunsaray kimdir? Kiminle evli? İsmail Altunsaray türküleri.



Her hafta cumartesi televizyon ekranlarına gelen İbo Show'a bu hafta gelen isimler, konuklar oldukça dikkat çekti. İbo Show'a bu hafta bir süredir ekranlarda görmediğimiz, özlenen isimler konuk oluyor. İbrahim Tatlıses'in sunumu ile gerçekleşen İbo Show'a Niran Ünsal, Yavuz Bingöl, Gülay, Serpil Sarı ve İsmail Altunsaray gibi başarılı sanatçılar konuk oluyor. İbo Show'un bu akşam yani 6 Mart Cumartesi günü konuklarından İsmail Altunsaray, izleyenlerin ilgi odağı olmayı başardı. İsmail Altunsaray'ın bu akşam İbrahim Tatlıses'in programına geleceğini gören izleyenler ünlü saz sanatçısını araştırmaya başladı. Peki, İbrahim Tatlıses'e gelen İsmail Altunsaray kimdir, hayatı? İsmail Altunsaray kiminle evli, eşi kim? Türküleri.



İsmail Altunsaray Kimdir?

Bu akşam İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a konuk olan ünlü saz sanatçısı ve şarkıcı İsmail Altunsaray'ın kim olduğu merak edildi. Asker Kınası ve Senin Yüzünden gibi türküleri ile tanınan İsmail Altunsaray'ın kim olduğu araştırılıyor. İsmail Altunsaray, 16 Ağustos 1980 yılında Kırşehir'de dünyaya gelmiştir. 40 yaşında olan İsmail Altunsaray hem sesiyle hem karizmatikliği ile izleyenleri etkilemeyi başarıyor. Kırşehirli İsmail Altunsaray, 40 yaşındadır. İsmail Altunsaray, Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcilerinden biridir. Bozlak geleneğinin temsilcilerinden olan İsmail Altunsaray, 12 yaşından itibaren bağlama çalmaktadır. Çok küçük yaşta müzik ve saz ile tanışan İsmail Altunsaray alanında oldukça başarılı bir isimdir. Genç ve yetenekli sanatçılardan olan İsmail Altunsaray, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Hem üniversite eğitiminde hem de sonrasında çeşitli sahnelerde yer alan ve başarıyla işini icra eden İsmail Altunsaray'ın birçok türküsü ve eseri de vardır. 2003 yılında TRT İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği Birimi’ne akitli sanatçı olarak katılmıştır. İsmail Altunsaray'ın evli olup olmadığı merak edilenler arasındadır. İsmail Altunsaray 2012 yılında evlenmiştir ve halen daha da evlidir. İsmail Altunsaray, 2012 yılında Songül Yılmaz ile evlenmiştir. 9 senedir süren Songül Yılmaz ile evliliğinden henüz bir çocuğu yoktur. İsmail Altunsaray için Neşat Ertaş'ın veliahtıda deniyor.



İsmail Altunsaray'ın türkülerine bakalım. İsmail Altunsaray'ın türküleri; Asker Kınası, Derde Düştüm, Senin Yüzünden, Kurusa Fidanım, Üryan Geldim, Berber, Gülüşün Gülden Güzel, Acem Kızı, Sen De Olasın Benim Gibi, Sevda Gitmiyor Serde ve daha birçok başarılı türküsü vardır.

Bozlak Geleneği Nedir?

İsmail Altunsaray'ın öncülerinden olduğu bozlak geleneği nedir merak ediliyor. Bozlak geleneği konusunu aşk maceralarından, ayrılıklardan, aşiret kavgalarından, kan davalarından alır. Bozlak geleneği ile söylenen türküler daha çok İç Anadolu bölgesinde meşhurdur. Bozlak geleneğinin Urum ve Avşar bozlağı gibi türleri de vardır.

İsmail Altunsaray Türküleri

2011 İncidir

2016 Derkenar