Ekranda yıkım! Televizyon ekranında 2 dizi daha apar topar yayından kaldırıldı. Bir çok seveni olan diziler yeni haftaya kötü haberle başladı.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı

Ekranda yıkım! Televizyon ekranında 2 dizi daha apar topar yayından kaldırıldı. Bir çok seveni olan diziler yeni haftaya kötü haberle başladı. Özellikle Star TV ve ATV yeni dizileri reyting karşısında elendi. Televizyon'da deprem olarak düşünülen haber sonrası iki yapımda final yapıyor.



İki dizi birden final yapıyor!



Yayınlandığı cumartesi akşamı çok güçlü rakipleri olmasa da Yasemin Allen ve Elçin Sangu gibi yıldızları kadrosunda barından İyi Günde Kötü Günde dizisi final kararı aldı. İyi Günde Kötü Günde dizisi düşük reytingleri nedeniyle Star TV'den final kararı çıktı. İyi Günde Kötü Günde dizisi 6. bölümde yayın hayatını sonlandırarak final yapıyor. 



İyi Günde Kötü Günde dizisi bitti!





Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Barış Erçetin'in üstlendiği, senaryosunu Aksel Bonfil ve Pelin Karamehmetoğlu'nun kaleme aldığı; başrollerinde Elçin Sangu, Yasemin Kay Allen ve Mehmet Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizi Cumartesi günleri izleyici ile buluşan İyi Günde Kötü Günde dizisi apar topar yayından kaldırıldı. İyi Günde Kötü Günde final oldu! Dizinin eldeki çekilmiş son bölümü final yaparak yayından kaldırıldı. 



Maria ile Mustafa final yapıyor!





Yapımcılığını NTC Medya'nın üstleneceği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturacağı, senaryosunu Birol Elginöz'ün kaleme alacağı dizinin kadrosunda; Jessica May (Maria), Hilmi Cem İntepe (Mustafa), Tamer Levent (Kudret), Ezgi Çelik (Nadire), Tuğba Tutuğ (Gonca), Haki Biçici (Şahin), Özlem Ulukan (İclal), Hira Koyuncuoğlu (Nisan), Derin Deniz Görgülü (Zeyno), Haldun Boysan (Haşmet), Mine Tüfekçioğlu (Zümrüt), Alpay Kemal Atalan (Nihat), Burak Berkay Akgül (Rüzgâr), Cem Karakaya (Bekir), Hülya Gülşen Irmak (Feriha), Neyra Kayabaşı (Nazlı) ve Zeynep Gülmez (Reyhan) gibi isimlerin yer aldığı dizi final kararı aldı. Maria ile Mustafa düşük izlenme nedeniyle ekran macerasını tamamladı.



Elçin Sangu yine olmadı!





Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile başlayan karıyerine Kiralık Aşk'la zirveye çıkan Elçin Sangu, Çarpışma dizisinden sonra İyi Günde Kötü Günde dizisi de tutmadı. Sevilen oyuncu Elçin Sangu hayranları uzun süre ekranda görmek istiyor ancak reytingler bir türlü izin vermiyor.