Gizem Karaca Fox TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisine dahil olan transfer edilen isimler arasındaki yerini aldı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj Avukat Bahar kimdir?  sorusunun yeni bölümünde çok merakla araştırılacağına eminiz.

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
Gizem Karaca Fox TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisine dahil olan transfer edilen isimler arasındaki yerini aldı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj Avukat Bahar kimdir?  sorusunun yeni bölümünde çok merakla araştırılacağına eminiz.Geçtiğimiz sezon sendeleyen baraj dizisi yeni sezon son bölümlerinde eski revacına kavuşmaya başladı. Tabii bunda senaryosunun heyecanlandırır olması ve yeni dahil etti karakterlerin başarısı sebep oldu. Baraj Gizem Karaca ismi ve dizide canlandıracağı Avukat Bahar karakteri çok merak ediliyor.  Şusıralar Gizem Karaca canlandırdığı Avukat Bahar karakterinin amacının ne olduğu da araştırılıyor?

Bahar Karaca Avukat Bahar karakterinde?

1977 senesinde Baraj filminin dizi versiyonu olarak çekilen ve Med Yapım ile No 9 productions imzalı Baraj dizisi yepyeni kadrosu ile son sürat yoluna devam ediyor .Diziye yepyeni oyuncular Katılmakta.Belki de bu oyunculardan en çok dikkat çeken kişi, güzelliği ile başarısı ile adından çok bahsettiren isim Gizem Karaca olmakta iken baraj dizisi Bahar karakteri ile diziye dahil olacak olan Gizem Karaca hakkındaki detayları da sizler için Araştırdık.



Gizem Karaca gidişatı etkileyecek mi?

Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün başrollerinde oynadığı Baraj dizisinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Avukat Bahar karakteri çok meraklı araştırıldı. Fox TV ekranlarında avukat Bahar karakteriyle karşımıza çıkan isim güzeller güzeli Gizem Karaca olmakta iken Tam da Baraj hikayesinin herkesin adeta eline ayağına titrettiği sahnesinde karşımıza çıkması acaba Avukat Bahar gidişatı nasıl değiştirecek? sorunlarını da beraberinde getirdi.
Ha bitti bitecek Hatta hakkında final senaryosunun bile iddia edildiği sosyal medya artık Baraj dizisinin adını ağzına bile alamıyor.  Çünkü baraj dizisi Yolunda son sürat ilerliyor her salı akşamına damgasını vuran Baraj dizisinde yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pusat yer alıyor. Öte yandan Zerrin ve Zehra karakterleri de çok araştırılırken işte Gizem Karaca hakkındaki oynadığı diziler ve Detaylara sizler için Araştırdık.



Gizem Karaca nerede yaşıyor

2017 senesinde Kemal Ekmekçi ile hayatını birleştiren Gizem Karaca İzmir'e yerleşmiştir . Hayatını düzene sokmuş olan oyuncu kendisinin evinin bahçesinde ekip biçme işlerini yapmakta iken doğal yaşama yöneldiğini de bizlere belirtmiştir.