TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran, her hafta en çok sevilen ve izlenen dizi olan Gönül Dağı dizisinde deprem! Gönül Dağı dizi setinden çok kötü haberler geliyor! Gönül Dağı hayranları yeni bölümü izlemek için bugün ekran başına geçecek. Bugün iç

TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran, her hafta en çok sevilen ve izlenen dizi olan Gönül Dağı dizisinde deprem! Gönül Dağı dizi setinden çok kötü haberler geliyor! Gönül Dağı hayranları yeni bölümü izlemek için bugün ekran başına geçecek. Bugün için olmasa da kara haber yeni geldi!

Gönül Dağı dizisinden kahreden haber!

Yapımcılığını Köprü Film’in üstlendiği, başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu Gönül Dağı dizisinden kahreden haber geldi! Gönül Dağı hayranları çok üzüldü ve destek vermeye çalışıyor!

Set durdu, dizi çekilemiyor!

Gönül Dağı dizisinden gelen haber hayranlarını kahretti! Gönül Dağı dizisi başrolleri, set çalışanları ağır koronavirüse yakalandı! Ancak başrol oyuncuları durumunun biraz daha ağır olduğu öğrenildi!

Berk Atan Koronavirüs'e yakalandı!



Gönül Dağı dizisi başrolü Taner karakteriyle çok sevilen Berk Atan, Koronavirüs'e yakalandı! Apar topar hastaneye kaldırılan Berk Atan sağlık duurmu merak ediliyor! Berk Atan'ın sağlık durumu kötüye gittiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi!

Gönül Dağı Asuman'ı Hazal Çağlar Koronavirüs'e yakalandı!



Gönül Dağı dizisinden kötü haberler gelmeye devam ediyor! Dizinin sevilen karakteri Asuman karakterini canlandıran Hazal Çağlar Koronavirüs'e yakalandı!

Gönül Dağı Veysel'den kötü haber!



Gönül Dağı dizisinde Veysel karakterini canlandıran Semih Ertürk Koronavirüs'e yakalandı!

Gönül Dağı Cemile'den kötü haber!



Son olarak Gönül Dağı dizisinde Cemile karakterini canlandıran Nazlı Pınar Kaya'nın Koronavirüs'e yakalandığı ve durumu ağır olduğu öğrenildi! Durumu ağır olan oyuncuların hastaneye kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı!

Gönül Dağı yayınlanmayacak!

Geçtiğimiz hafta milli maç nedeniyle ara verilen Gönül Dağı dizisi bu hafta yeni bölümü yayınlanacak! Ancak Gönül Dağı dizisinde kötü haber çekimler durdu! Gönül Dağı dizisi iki hafta ekranlara gelmeyebilir! Gönül Dağı dizisinde setin durdurulduğu öğrenildi! Berk Atan dönene kadar Gönül Dağı dizisi yayınlanmayacak.