Kırmızı Oda Namık Kimdir? Meliha'nın kocası nasıl biri? Gerçek adı ne her yerde aranmaya başladı.  Gülseren Budaycıoğlu'nun gerçek hikayelerinden derlenen Kırmızı Oda dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Meliha'nın eşi Namık ortaya çıkacak.

Kırmızı Oda Namık Kimdir? Meliha'nın kocası nasıl biri? Gerçek adı ne her yerde aranmaya başladı. Gülseren Budaycıoğlu'nun gerçek hikayelerinden derlenen Kırmızı Oda dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Meliha'nın eşi Namık ortaya çıkacak. Hal böyle olunca Meliha'nın kocası Namık merak konusu oldu. Biz de sizler için Kırmızı Oda Meliha'nın kocası Namık kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor gibi soruları haberimizde derledik.



Kırmızı Oda Namık (Meliha'nın kocası) kimdir?



Kırmızı Oda dizisinde Meliha’nın eşi Namık dikkat çekti. Meliha kardeşlerinin yuvasını kurunca ev sahibi olan Namık ona talip olur. Meliha da sırf yuvası olsun istediği için kabul eder. Kocasını sevdiğinden değil ama adı evli olsun diye evlenen Meliha için zor günler kapıdadır. Namık’ın oğlu ile yaşıt olan Meliha, evlendikten sonra Namık; ona hayatı dar etmiştir. Hiç dışarı çıkarmamış, durduk yere kıskanıp ona dayak atmıştır. Necdet araya girdikçe Namık zamanla Necdet’ten de Meliha’yı kıskanmaya başlamıştır.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!


Kırmızı Oda Namık gerçek adı ne?



Kırmızı Oda dizisinde Namık karakterine Kemal Başar hayat vermektedir. 



Kemal Başar, 1963 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Akrep burcu olan oyuncu 180 cm boyunda ve 80 kg ağırlığındadır.



Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, sanat yönetmeni olarak çalışmaktadır. Necati Şaşmaz’ın kadrosunda bulunduğu “Kurtlar Vadisi” dizsi ile popüler olan oyuncu, son olarak Atv’de yayınlanmakta olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde ender karakteriyle ekranlara gelmiştir.



Kemal Başar'ın daha önce rol aldığı diziler




  • Yukarı Karakısık – 1993

  • Ah Bir Büyümesek – 1994

  • Samyeli – 2000

  • Kod Adı (Ruhi) – 2007

  • Kurtlar Vadisi Pusu (Cavit) – 2007/2016

  • Mucize Doktor (Demir’in babası) – 2020

  • Kırmızı Oda (Namık) – 2020