Exxen'in ilgi çeken dizisi Öğrenci Evi seyirci ile buluştu. Öğrenci Evi dizisinde yer alan Eren karakteri merak edildi.

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”
Exxen'in ilgi çeken dizisi Öğrenci Evi seyirci ile buluştu. Öğrenci Evi dizisinde yer alan Eren karakteri merak edildi. Öğrenci Evi Eren gerçek adı ne? Öğrenci Evi Eren kaç yaşında? Öğrenci Evi Eren Youtuber mı? Öğrenci Evi Eren karakterine hayat veren Bertan Asllani kimdir? Bertan Asllani kaç yaşında? Bertan Asllani  nereli?

Öğrenci Evi, Exxen'de yayınlandı. Exxen'in ilgi çekici içeriklerinden biri olan Öğrenci Evi karakterleri merak edildi. Öğrenci Evi oyuncu kadrosunda kimler var? Öğrenci Evi dizisinde Eren karakterine hayat veren Bertan Asllani  kimdir?

Öğrenci Evi dizisinde Eren karakterini gelin yakından tanıyalım. Öğrenci Evi dizisinde Eren Tuncer karakteri , ünlü bir sosyal medya fenomeni olarak karşımıza çıkıyor. Eren babadan zengin bir karakterdir. Eren'in babası Vedat Tuncer, çok büyük şirketi yönetmektedir. Ancak Eren’i asla uygun bir evlat olarak görmemiştir. Vedat Bey, oğlu Eren'i baba parası yiyen bir züppe olarak görmektedir. Bu nedenle oğlunu okuması için Londra'ay gönderir ama sonuç değişmez. Eren’in okumak gibi bir düşüncesi yoktur. Eren Londra’da bir mekan açma hayali kurarken, babası Eren'i Türkiye’ye geri getirir.

Eren bu karar sonrası delirir ve babasını babalıkten redder. Eren tüm bunların üzerine barda tanıştığı kıza aşık olacaktır.

Bertan Asllani Kimdir?
Bertan Asllani, 3 Temmuz 1990Üsküp doğumludur. Bertan Asllani söz yazarıdır. Bertan Asllani ekranlara ilk kez Pis Yedili dizisi ile çıkmıştır.