Ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu da O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Gecesi'ne konuk olan isimler arasında yer aldı. 31 Aralık akşamı TV8 ekranlarında yayınlanacak O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de ünlü konuklar sahne alacak.

Ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu da O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Gecesi'ne konuk olan isimler arasında yer aldı. 31 Aralık akşamı TV8 ekranlarında yayınlanacak O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de ünlü konuklar sahne alacak. Eğlenceli anların yaşanacağı programın çekimleri ise bu akşam yapıldı. Konuklardan birinin Hakan Çalhanoğlu olduğu da sosyal medyada ifşa oldu. Akabinde Hakan Çalhanoğlu O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Gecesi TV8 hangi şarkıyı söyledi? aranmaya başladı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye 31 Aralık akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekranlarda olacak. Her yıl odluğu gibi futbolculardan, oyunculara, komedyenlere birçok ünlü ismin seçtikleri şarkıları söyleyeceği O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Gecesi'ne Milan'da top koşturan Hakan Çalhanoğlu da konuk olacak. Peki Hakan Çalhanoğlu O Ses yılbaşı özel bölümünde hangi şarkıyı söyledi?

Hakan Çalhanoğlu, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Gecesi TV8 hangi şarkıyı söyledi?


Bunu henüz bilmiyoruz. Çekimlerde Hakan Çalhanoğlu'nun sahnede olduğu görüntüler ifşa oldu. Ünlü futbolcu O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Gecesi'nde Çökertme türküsünü söyleyecek.

Hakan Çalhanoğlu kim? Kaç yaşında


8 Şubat 1994 tarihinde Almanya’nın Mannheim şehrinde dünyaya gelen Hakan Çalhanoğlu,günümüzde profesyonel olarak futbolculuk mesleğiyle uğraşmaktadır. Ailesi aslen Bayburtludur ancak Almanya’ya yerleştikten sonra Hakan Çalhanoğlu dünyaya gelmiştir. Kendisi böylelikle hem Alman vatandaşı hem de Türk vatandaşı sayılmaktadır. Çalhanoğlu’nun sahadaki mevkisi ofansif orta saha ve kanat pozisyonudur.

Hakan Çalhanoğlu, çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile 2017 Nisan ayında hayatını birleştirmişti; ikilinin iki çocukları var.