FOX TV'de yayınlanan ve Mesude Erarslan'ın yönetmenliğini üstlendiği Kefaret dizisi, geçen yıl Kasım ayından bu yana yayınlanan bölümleriyle seyircilerin gönlünde taht kurdu. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi oyuncuları bünyesinde bulunduran Kefaret diz

Beyaz Show TV8'e Geliyor! Acun Ilıcalı Detayları Açıkladı! Beyaz Show TV8'e Geliyor! Acun Ilıcalı Detayları Açıkladı!
FOX TV'de yayınlanan ve Mesude Erarslan'ın yönetmenliğini üstlendiği Kefaret dizisi, geçen yıl Kasım ayından bu yana yayınlanan bölümleriyle seyircilerin gönlünde taht kurdu. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi oyuncuları bünyesinde bulunduran Kefaret dizisi Zülfü Livaneli'nin "Konstantiniyye Oteli" isimli romanından uyarlandı. Dizide Başkomiser Sinan Demir karakterine hayat veren Mert Fırat ile başrolü paylaşan Nurgül Yeşilçay, Zeynep Gökmen Çınarlı karakterine hayat veriyor.


"Eşortmandan, aşortmandan sıkıldım..."


Kefaret dizisinde canlandırdığı rolle kameraların karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, artık eşofmandan bıktığını söyledi. Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu, fotoğrafa "Eşofmandan, eşortmandan, aşortmandan sıkıldım... Yabancılar anlamayacak" notunu düştü. Yeşilçay'ın derin siyah yırtmaçlı elbisesiyle verdiği poz sosyal medyayı salladı. Dağınık saçları ve doğal makyajıyla dikkat çeken Nurgül Yeşilçay'ın fotoğrafı, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Yeşilçay'ın fotoğrafına Azra Akın ve Burcu Kara gibi isimlerden de yorumlar geldi.


Yeşilçay'ın kariyeri


1976 yılında Afyonkarahisar'da dünyaya gelen Nurgül Yeşilçay, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümünden 2001 yılında mezun olarak diplomasını aldı. Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'un başrollerinde oynadığı ve 1998'de vizyona giren Her Şey Çok Güzel Olacak filmindeki hemşire rolüyle ilk sinema filminde yer alan Yeşilçay, o dönemlerde seyircinin dikkatini çekmişti. Nurgül Yeşilçay; Mumya Firarda, Anlat İstanbul, 7 Kocalı Hürmüz ve Pek Yakında gibi sinema filmlerinde rol aldı.



2001 yılında İkinci Bahar dizisinde canlandırdığı Gülsüm rolüyle ilk kez profesyonel anlamda dizi oyunculuğu kariyerine başlayan Yeşilçay'ın çıkış yaptığı rol 2002 yılında yayınlanan Asmalı Konak dizisinde canlandırdığı "Bahar Karadağ karakteri oldu. Ünlü oyuncu daha sonra Reyting Hamdi, Ezo Gelin, İşler Güçler, Paramparça, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Gülperi gibi dizilerde rol aldı.