Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın dün akşam oynanan maçta son dakikada yediği golle iki puan kaybetmesini büyük fırsat olarak gören Galatasaray, galip gelerek rakibine yaklaşmak istiyor. 71 puanlı Beşiktaş ve 66 puanlı Fenerbahçe'nin ardından 62 puanla üçün

Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın dün akşam oynanan maçta son dakikada yediği golle iki puan kaybetmesini büyük fırsat olarak gören Galatasaray, galip gelerek rakibine yaklaşmak istiyor. 71 puanlı Beşiktaş ve 66 puanlı Fenerbahçe'nin ardından 62 puanla üçüncü sırada yer alan Galatasaray, Göztepe deplasmanından alacağı üç puanla zirveyle arasındaki farkı eritmek istiyor.



Ligde son 6 haftada sadece 1 galibiyet alabilen ve yaşadığı puan kayıplarıyla darbe üstüne darbe yiyen Galatasaray, İzmir deplasmanına Göztepe'ye diz çöktürmek istiyor. Oynadığı on 2 maçta galip gelen Göztepe ise Galatasaray'ı da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Peki Göztepe-Galatasaray maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Göztepe-Galatasaray maçı hangi kanalda ve saat kaçta?


Futbolseverler Göztepe-Galatasaray maçı hangi kanalda ve saat kaçta? sorusunun yanıtının peşine düştü. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak Göztepe-Galatasaray maçı Gürsel Aksel Stadı'nda yapılacak. Hakem Fırat Aydınus'un düdük çalacağı mücadelenin VAR hakeminin Abdulkadir Bitigen olduğu öğrenildi. Her iki takımın da 3 puan için sahaya çıkacağı karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.


Galatasaray'da 6, Göztepe'de 2 eksik var!


Galatasaray'ın 4-3 mağlup olduğu Çaykur Rizespor maçında çıkan tartışma sonucu ceza alan teknik direktör Fatih Terim ve yardımcı antrenör Ümit Davala, yedek kulübesine geri dönecek. Kritik maç öncesi her iki takımda da eksik futbolcular bulunuyor.



Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Radamel Falcao, Martin Linnes, DeAndre Yedlin ile koronavirüs testi pozitif çıkan Mostafa Mohammed bu maçta takımlarını yalnız bırakacak. Kart cezalıları Ryan Babel ile Ryan Donk'un da kadroda bulunmayacağı aktarıldı. Ev sahibi ekip Göztepe'de ise sakatlığı devam eden Marko Mihojevic ile testi pozitif çıkan Alpaslan Öztürk bu karşılaşmada forma giyemeyecek.