Manchester United'da 2016-2018 arası teknik direktör Jose Mourinho ile beraber çalışan Fransız futbolcu Paul Pogba, takımının hocasını yerden yere vurdu. Mourinho'nun takımın başına geldiği ilk yılda 3 kupa birden kazandığını hatırlatan Pogba, "Kupa kaza

Premier Lig'de teknik direktör rekoru kırıldı: 13 hoca değişti Premier Lig'de teknik direktör rekoru kırıldı: 13 hoca değişti
Manchester United'da 2016-2018 arası teknik direktör Jose Mourinho ile beraber çalışan Fransız futbolcu Paul Pogba, takımının hocasını yerden yere vurdu. Mourinho'nun takımın başına geldiği ilk yılda 3 kupa birden kazandığını hatırlatan Pogba, "Kupa kazanınca her şey iyiydi, kaybetmeye başlayınca sorunlar çıktı" dedi. Jose Mourinho32nun dengesiz ruh hallerine sahip olduğunu kaydeden Pogba, "Bir gün iyiyken ertesi gün kötü oluyordu, onu çözmek imkansızdı" diye konuştu.



Mourinho ile özellikle son dönemlerinde anlaşamadığını dile getiren 28 yaşındaki Fransız futbolcu, takımın şimdiki teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer'i övdü. Pogba, "Mourinho sizi bir kenara atar, Ole bunu yapmaz" ifadelerini kullandı.

"Daha az önemseyemezdim"


Manchester United'dan ayrılan ve 2019 yılı Kasım ayında bir başka İngiliz kulübü Tottenham ile anlaşan Portekizli teknik adam Jose Mourinho, eski öğrencisinin kendi hakkında kullandığı ifadeleri yorumladı.



Kendisi hakkında "tutarsız" yorumunu yapan eski öğrencisinin düşüncelerini umursamadığını dile getiren 58 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı "Söyleyebileceğim tek şey onun söylediklerini daha az önemseyemezdim" ifadelerini kullandı. Portekizli teknik adamın kullandığı bu ifadelerin, Pogba'nın onun hakkındaki düşüncelerini doğruladığına dair yorumlar yapıldı.


Pobga'nın sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecek!


Manchester United'ın teknik direktörlük koltuğuna 2016-2017 sezonunda getirilen Jose Mourinho, takıma geldiği ilk yılda UEFA Avrupa Ligi'ni kazandı. 2016 yılında Juventus'tan 70 milyon euro karşılığında Manchester United'a transfer olan Fransız futbolcu Pogba, halen daha Kırmızı Şeytanlar'ın formasını giyiyor. Fransa Milli Takımı'yla 2018 yılında Dünya Kupası'nı kazanan Pogba'nın Manchester United ile 2022 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.