Ekranların sevilen yüzü Bahar Şahin, sosyal medyada yürekleri ağza getiren poz verdi. En son yine Çok Güzel Hareketler Cenan'la barışan ve yeniden aşk yaşamayan başlayan ikili aşklarına dolu dizgin devam ediyordu.

Ekranların sevilen yüzü Bahar Şahin, sosyal medyada yürekleri ağza getiren poz verdi. En son yine Çok Güzel Hareketler Cenan'la barışan ve yeniden aşk yaşamayan başlayan ikili aşklarına dolu dizgin devam ediyordu. Ancak Bahar Şahin'in bu pozuna Aman Cenan görmesin yorumu yapıldı.



Bahar Şahin büyüledi!



En son Zalim İstanbul dizisiyle ekranlara gelen ve rekorlar kıran Bahar Şahin, dizinin final yapmasıyla birlikte ekranların en çok aranan yüzü. Hatta yeni bir diziyle sözleşme bile imzaladı. Bahar Şahin, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Cenan'la yaşadığı aşkla da gündemden düşmüyor. Ancak Bahar Şahin bu sefer verdiği pozla yürekleri ağza getirdi.

Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl? Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl?


İyi Aile Babasıyla dönüyor!



Zalim İstanbul dizisinin Ceren'i Bahar Şahin, bir çok diziden teklif gelse de Kanal D'nin yeni dizisi İyi Aile Babası ile el sıkıştı. Şebnem Bozuklu, Çağlar Çorumlu gibi yıldızların yer aldığı dizide Bahar Şahin bambaşka bir rolde izleyeceğiz.



Aman Cenan Görmesin!





Bahar Şahin'in kısa sürede 100 bin beğeniyi geçen pozuna bir çok yorum geldi. En çokta Aman Cenan görmesin yorumları damga vurdu.