Kanal D ekranlarında üç sezondur devam eden Gelinim Mutfakta yarışma programı hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. hergün 4 gelin ve kayınvalidelerinin yarıştığı Gelinim Mutfakta'da yeni sezonda sunucu değişmiş ve Fatih Ürek'in yerini Onur Büyükt

Kanal D ekranlarında üç sezondur devam eden Gelinim Mutfakta yarışma programı hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. hergün 4 gelin ve kayınvalidelerinin yarıştığı Gelinim Mutfakta'da yeni sezonda sunucu değişmiş ve Fatih Ürek'in yerini Onur Büyüktopçu almıştı. Ancak yarışmayla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu ayrılacak mı? Yerine gelecek isim belli oldu mu?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekranlara geliyor. Dört gelin ve kayınvalidenin yarıştığı programda her gün seçilen bir yemek yapılıyor.  Gün sonunda hangi tabağın gelinine ait olduğunu bilmeyen kayınvalideler ise 1 ve 5'i kullanarak yemekleri puanlıyor. Ardından yeni sezonda gelen yeni kuralla Onur Büyüktopçu da gelinlere puan veriyor. Gün sonu en yüksek puanı alan gelin, çeyrek altının sahibi oluyor. Haftanın finalinde de toplamda yüksek puan alan gelin beş altın bileziğin sahibi olurken; en düşük puanı alan yarışmacı programa veda ediyor.


Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu ayrılacak mı?


Ancak önceki sezonlarda aldığı kadar reyting alamayan Gelinim Mutfakta için flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre; yarışmaya bu sezon dahil olan Onur Büyüktopçu, programdan ayrılacak. Peki Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu ne zaman ayrılacak? Yerine gelecek isim belli oldu mu

Gelinim Mutfakta Onur Büyüktopçu yerine gelecek isim kim?

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta'ya Onur Büyüktopçu yerine Seda Sayan'ın geleceği öne sürüldü. Kanaldan telefon alan Büyüktopçu'ya yetkililer, "31 Aralık'a kadar programı sunacaksınız. 1 Ocak 2021'den itibaren Seda Sayan geçecek" diye söyledikleri konuşuluyor.

Öte yandan ortaya atılan bu iddialar; akıllara Seda Sayan'ın Yemekteyiz yarışmasında Onur Büyüktopçu yerine gelmesini getirdi. O dönemde de Sayan'ın Büyüktopçu'nun ayağını kaydırdığı öne sürülmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Onur Büyüktopçu, "Seda Sayan’a çok büyük haksızlık yapılıyor. Gerçekten ayağımı kaydırsaydı, üstü kapalı bir şeyler söyler ve onu kötülerdim" demişti



Onur Büyüktopçu kimdir? Kaç yaşında

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982 yılında dünyaya gelmiştir. Babası Çorum’lu annesi ise göçmendir. 18 yaşına kadar İzmir’de yaşadıktan sonra İstanbul’a taşınmıştır. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye gitmiştir. Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuk sektörüne ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizide Yusuf karakteri ile attı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında ise Güz Gülleri adlı isimli dizide de rol almıştır. Asıl çıkışını 2015-2017 Kiralık Aşk dizisindeki Koray karakteri ile sağlamıştır. Oyunculuğunun yanında aynı zamanda cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır. 2017-2019 yıllarında ise TV8 de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmıştır. 2019 yılında ise Show Tv de yayınlanan Damat Bayıldı yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. 24 Mayıs 2020 tarihinden itibaren ise Kanal D’de yayınlanan Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğu üstlenmiştir. Günümüzde ise Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuk görevini devraldı.