ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de 10 Ekim 2020 cumartesi gününe Hikmet damga vurdu. Hikmet ne kadar kazandı? Hikmet Karakurt Kim Milyoner Olmak İster'de kaç para kazandı.

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de 10 Ekim 2020 cumartesi gününe Hikmet damga vurdu. Hikmet ne kadar kazandı? Hikmet Karakurt Kim Milyoner Olmak İster'de kaç para kazandı. 250 bin tl soruya gelen Hikmet ne kadar aldı?



Kim Milyoner Olmak İster Hikmet kimdir? Hikmet Karakurt nereli?

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?


Yarışmaya Şanlıurfa’dan katılan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt, Sakarya Üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi. Yaz aylarında anne ve babasına tarım işçisi olarak yardım eden Hikmet Bey, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı yedi kardeşinin eğitimi için kullanmak istediğini söylüyor.



Kim Mİlyoner Olmak İster 10 Ekim 2020 Hikmet ne kadar kazandı?



Kim Milyoner Olmak İster'de herkesi ekran başında sevindiren yarışmacı Hikmet 10 Ekim 2020 cumartesi bölüme damga vurdu. Peki Hİkmet ne kadar kazandı? Türkiye'nin soluksuz izlediği Hikmet 250 bin tl soruyu açtırdı. Ancak soruya cevap verdi.



Hikmet Kim Mİlyoner Olmak İster'de 125 bin TL kazandı.