MasterChef kim elendi? TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programına kim veda etti? 27 Eylül 2020 Pazar günü yayınlanacak MasterChef yeni bölümde veda eden isim kim oldu? MasterChef bu hafta veda eden isim Celal mi oldu Walison mu merak ediiyor. Mas

MasterChef kim elendi? TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programına kim veda etti? 27 Eylül 2020 Pazar günü yayınlanacak MasterChef yeni bölümde veda eden isim kim oldu? MasterChef bu hafta veda eden isim Celal mi oldu Walison mu merak ediiyor.



MasterChef bu hafta kim elendi?

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?


TV8 ekranların reyting rekorları kıran programı MasterChef bu hafta veda eden isim belli oluyor. MasterChef 27 Eylül pazar günü hayallerine veda eden isim Walison mu Celal mi oldu merak ediliyor. TV8 ekranların en çok sevilen dizisi MasterChef 27 Eylül 2020 pazar günü elenen ismi sizler için araştırdık.



MasterChef 27 Eylül 2020 Celal mi elendi?



MasterChef programında sosyal medyada elenen isim Celal olduğu söyleniyor. Yaptığımız araştırmalara göre Celal'in elenmesi kuvvetle muhtemel. MasterChef 27 Eylül 2020 pazar günü elenen isim Celal olmuş diyebiliriz. Ancak bizim aklımızda yeni gelenlerin gitmesi olduğu için MasterChef veda eden isim Walison'da olabilir.



MasterChef 27 Eylül 2020 kim elendi? Walison mu?



Aldığımız bilgilere göre programa veda etme ihtimali yüksek olan ikinci isim Walison olabilir! TV8 fenomen programında bu hafta üzerine çok gidilen Walison programa veda edebilir! MasterChef programında elenen isim ya Walison ya Celal olmuş olabilir.



Birazdan açıklayacağız!



MasterChef programının iki elenme ihtimali yüksek ismi Celal ve Walison'dan hangisinin elendiği birazdan belli olacak. 2 adaydan hangisi aday olursa MasterChef 27 Eylül 2020 pazar günü elenen isim olacak.