Star TV ekranlarında 10 sene aradan sonra yeniden başlayan İbo Show, her hafta birbirinden ünlü isimleri programına konuk almaya devam ediyor. İbo Show bu haftaki konukları arasında çok sayıda türkücü yer alırken Sevcan Orhan'ın olması dikkatleri çekti.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
Star TV ekranlarında 10 sene aradan sonra yeniden başlayan İbo Show, her hafta birbirinden ünlü isimleri programına konuk almaya devam ediyor. İbo Show bu haftaki konukları arasında çok sayıda türkücü yer alırken Sevcan Orhan'ın olması dikkatleri çekti. Türk sanat müziği sanatçılarından olan Sevcan Orhan, bu akşam İbrahim Tatlıses'in İbo Show programında konuk olacak. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Sevcan Orhan, İbo Show'a konuk olacak. İbo Show 27 Şubat konuklarından Sevcan Orhan'ın kim olduğu, hayatı merak ediliyor. Sevcan Orhan kimdir? Nereli?



Türk sanat müziğinin ünlü sanatçılarından Sevcan Orhan, yanık sesiyle dinleyenlerini her zaman etkilemeyi başarıyor. Ünlü sanatçı Sevcan Orhan, bir süredir ekranlarda yer almıyor. Ekranlardan uzak kalan Sevcan Orhan'ı dinleyenleri özledi. Sevcan Orhan'ın gelmesini talep eden izleyenleri kıramayan İbrahim Tatlıses, Sevcan Orhan'ı İbo Show'un bu akşamki konukları arasına aldı. Sevcan Orhan sesiyle olduğu kadar güzelliği ile de ön planda olan bir sanatçıdır. Sevcan Orhan'ın sesini duyanlar nereli olduğunu, yaşını merak ediyor. Sevcan Orhan hakkında merak edilen bilgileri sizler için araştırdık.

Sevcan Orhan Kimdir?

Ünlü türkücü Sevcan Orhan 16 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğmuştur. Sevcan Orhan 38 yaşındadır. İstanbul'da doğan Sevcan Orhan'ın memleketi Erzincan'dır. Aslen Erzincan, Çayırlı ilçesinin Yeşilyaka köyünden olan Sevcan Orhan'ın köyünün diğer bir adı da Şebge'dir. Küçük yaşlardan beri müziğe meraklı olan Sevcan Orhan, babasından bağlama çalışmayı öğrenmiş ve 12 yaşında bağlama çalmaya başlamıştır. Müzik aletlerine olan ilgisi arttıkça ailesi, Sevcan Orhan'a müzik anlamında eğitimler aldırmıştır. Lise yıllarında liseler arasında olan bir türkü yarışmasına katılmıştır. Sevcan Orhan, "Liselerarası Türk Halk Müziği Yarışması"nda 3. olmuştur. Liseyi tamamladıktan sonra üniversitede de ses anlamında eğitim almaya devam etmiştir. Sevcan Orhan, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümünde okumuştur. Bölümünden ve okulundan üçüncü olarak mezun olmuştur. Hem eğitim anlamında hem de işinde oldukça başarılıdır.



Sevcan Orhan üniversiteye devam ederken 2000 yılında ilk solo çalışması olan "Nenni Bebek" isimli albümünü yapmıştır. Sevcan Orhan hem müzik eğitimleri vermiş hem de pek çok konsere çıkmıştır. Kendi üniversitesinde müzik dersleri veren Sevcan Orhan, radyo programcılığı ve sunuculuğu da yapmıştır.

Sevcan Orhan uzun bir dönem Hasan Şaş ile birlikte olmuştur. Futbolcu Hasan Şaş ile sevgili olan Sevcan Orhan, Hasan Şaş ile ayrıldıklarını duyurduktan sonra Ümit Yılmaz ile birlikte olmaya başlamıştır. Sevcan Orhan evli mi soruları da epey soruluyor. Sevcan Orhan evlidir. Sevcan Orhan, 2006 yılında bağlama sanatçısı Ümit Yılmaz ile evlenmiştir. Sevcan Orhan eşi Ümit Yılmaz ile de birçok türkü söylemiş ve konserlere çıkmıştır. Sevcan Orhan'ın çocuğu yoktur. Sevcan Orhan'ın boyu 171 ve kilosu 57'dir.

Sevcan Orhan Albümleri

Yağmur Gözyaşım
Nenni Bebek
Bir Türküydü Yaşamak
Adı Aşk
Zemheriden Ötesi Bahar
Düşten Gerçeğe