Show TV ekranların sevilen dizisi Arıza 1 Kasım pazar akşamı yeni bölüm yayınlanacak mı? Arıza dizisi yeni bölüm var mı yok mu? Kuzey yıldızı dizisini yayınlamayan kanal Arıza dizisini ekranlara getirecek mi? Arıza 1 Kasım var mı yok mu? Arıza yeni bölüm

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...
Show TV ekranların sevilen dizisi Arıza 1 Kasım pazar akşamı yeni bölüm yayınlanacak mı? Arıza dizisi yeni bölüm var mı yok mu? Kuzey yıldızı dizisini yayınlamayan kanal Arıza dizisini ekranlara getirecek mi? Arıza 1 Kasım var mı yok mu? Arıza yeni bölüm ne zaman?

Arıza 1 Kasım yeni bölüm yayınlanacak mı?

İzmir depremi sonrası kanallarda son dakika yayın akışı değişikliğine gidildi. En çok merak edilen pazar akşamı reyting rekortmen dizisi Arıza yeni bölüm yayınlanacak mı yayınlanmayacak mı sorusu yanıt arıyor. Arıza 1 Kasım 2020 pazar günü oynayacak mı?

Show TV Arıza dizisi kararı! 

Komedi dizisi olması nedeniyle Kuzey Yıldızı dizisini yayınlamayan Show TV, Arıza dizisi yayınlanacak gibi görünüyor. Show TV henüz Arıza dizisi ve 1 Kasım 2002 PAzar yayın akışını değiştirmedi. Arıza dizisi yayınlanacak.

Show TV 1 Kasım 2020 Yayın Akışı!

06:00 Türk Malı

08:15 Hayat Güzeldir

10:00 Pazar Sürprizi

13:00 Çukur (Tekrar)

17:00 Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

18:45 Hafta Sonu Ana Haber

20:00 Arıza Yeni Bölüm

00:15 Çukur Tekrar

Show TV şu an için pazar akşamı yayın akışını değiştirmedi. Ancak Kuzey Yıldızı dizisi gibi son dakika bir yayın akışı değişikliği gelirse sizlere bilgilendireceğiz.