Show TV'nin sevilen dizilerinden Arıza geçtiğimiz hafta yılbaşı haftası olduğu için ekranlara gelmemişti. Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza 17.

Show TV'nin sevilen dizilerinden Arıza geçtiğimiz hafta yılbaşı haftası olduğu için ekranlara gelmemişti. Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza 17. bölüm ne zaman aranmaya başladı. Gürpınar ve Ersoylu ailesi arasında büyük savaşın başladığı dizinin yeni bölümü bu hafta olacak mı merak edildi. Hal böyle olunca Arıza yeni bölüm var mı yok mu? Arıza 17. bölüm yayınlanacak mı? 10 Ocak Show TV yayın akışı gibi sorular arama moturunda araştırılmaya başlandı. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik.

Ali Rıza adından bir taksicinin; Halide ile tanışmasının ardından değişen hayatını anlatan Arıza son olarak 16. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Arıza 10 Ocak var mı yok mu? merak edildi. Haliyle Show TV yayın akışı da araştırılmaya başlandı.

Arıza 16. bölümde; Halide ve Haşmet'in tüm gerçekleri öğrendiği son bölümde içini intikam ateşi saran Gürkanlar, Ersoylu ailesine savaş açtı. Haşmet ve Halide'nin yanında yer alan Arıza ise Fuat Ersoylu'yu Muzaffer'e mi götürecek Haşmet'e mi kararsız kaldı. Annesi ve abilerinin acını derinden yaşayan Halide ise Burak'ı rehin alarak gittiği Ersoylular'ın evinde Fuat'ı vurdu.


10 Ocak Show yayın akışı Arıza yeni bölüm var mı yok mu?


Geçtiğimiz hafta reytinglerinin düşmemesi için ekranlara gelmeyen Arıza dizisi 10 Ocak Pazar akşamı 17. bölümüyle ekranlara gelecek. Yani Arıza bu akşam yeni bölümüyle Show ekranlarında olacak.

Zaten 10 Ocak Show yayın akışında da Arıza yeni bölüm saat 20:00'de ekranlara gelecek olarak görünüyor. Arıza'nın ardından da Show'da Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin tekrar bölümü olacak.

Arıza 17. bölüm özeti


Arıza 17. bölümde; babasını vuran Halide'yi kaçıran Burak; ağır yaralanan Fuat'ın emriyle Halide'ye silah doğrultacak. Öte yandan korktuğu başına gelen Haşmet ise Arıza ile birlikte Halide'yi kurtarmaya çalışacak. Diğer yandan Arıza'ya da göz dağı vermek isteyen Ersoylular, taksi durağını bombalayacak.