Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde, Aslıhan Güner sesiyle büyüledi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde, Aslıhan Güner sesiyle büyüledi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Yıldız'ı Bir Ay Doğar şarkısıyla geceye damga vurdu. Bir Ay Doğar ilk akşamdan geceden şarkısını Aslıhan Güner mi söyledi? Kendi sesimiydi?

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!


Kuzey Yıldızı dizisi rekor kıran gece!



Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi rekor kıran bölümüyle ekranlara geldi. Dizide son bölümde çalan şarkılar büyülerken en büyük ses Aslıhan Güner'den geldi. Aslıhan Güner kendi sesinden Bir Ay Doğar İlk akşamdan geceden neydem neydem şarkısını söyledi. Kuzey Yıldızı son bölümde çalan ikinci şarkı ünlü oyuncunun sesinden olunca büyüledi.



Aslıhan Güner kimdir?





Güner, 17 Aralık 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Barış Manço Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Güner, kameralar arşısına ilk kez 2002 yılında yayınlanan Sırlar Dünyası adlı dizi ile geçmiştir. 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile evlendi.





Selena, Çemberimde Gül Oya, Kuzey Rüzgarı, Asi, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Her Şey Yolunda Merkez, Kızıl Elma, Kehribar ve Diriliş Ertuğrul, The İmam, Sümela'nın Şifresi, Moskova'nın Şifresi: Temel, Ver Kaç ve Akıllara Seza gibi yapımlarda rol alan Aslıhan Güner, şu sıralar Show TV'de ekrana gelen Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterini canlandırıyor. Başarılı oyuncu, 1.70 metre boyunda, 57 kilo ve Yay burcudur.