Yaz dizilerinin en sevilenlerinden bir tanesi olan Bay Yanlış bitti mi? Bay Yanlış final bölümü ne zaman? Bay Yanlış neden bitti? Gibi aramaları yapan milyonlarca kişiye aradıkları doğru cevapları verebilmek üzere hazırlamış olduğumuz bu rehber içerik ile

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!

Yaz dizilerinin en sevilenlerinden bir tanesi olan Bay Yanlış bitti mi? Bay Yanlış final bölümü ne zaman? Bay Yanlış neden bitti? Gibi aramaları yapan milyonlarca kişiye aradıkları doğru cevapları verebilmek üzere hazırlamış olduğumuz bu rehber içerik ile karşınızdayız. Fox TV’nin en sevilen yaz dizilerinden bir tanesi olan Bay Yanlış neden bitti? Bay Yanlış yeniden başlayacak mı? Bay Yanlış ne zaman bitiyor? Merak edilen ve arama motorlarında en fazla aranan kelimelerden oldu. İnsanların bu kadar meraklı bir şekilde bu kelimeleri araması ise haber merkezimizin dikkatini çekti. Bay yanlış ne zaman başlayacak gibi sorularınızın cevaplarını bulabilmek için hemen haberimizin detayına geçelim.



Milyonların meraklı bir şekilde izlediği yaz dizilerinden bir tanesi olan Bay Yanlış, artık final veriyor. Her yaz dizisinde olduğu gibi Fox TV’nin en sevilen yaz dizilerinden bir tanesi olan Bay Yanlış bitti mi? Bay Yanlış final bölümü ne zaman? 2 Ekim Cuma günü son bölümü yayınlanacak olan Bay Yanlış, 16. Bölümü ile final yapacak. Yaz dizisi olarak Türkiye’nin en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Bay Yanlış, hem 14 bölüm hem de teaser yayınlayarak final bölümü yapacağını zaten duyurmuştu. Bay Yanlış hem yaz dizisi severlerin hem de normal dizi severlerin dikkatini çekmiş ve milyonlarca kişinin kendisine hayran olmasını sağlamıştı. Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ile yayın hayatına başlayan ve erkenden sonlanacak olan Bay Yanlış’da Özge Gürel gibi başarılı bir oyuncu yer alıyordu. Can Yaman ve Özge Gürel’in canlandırdığı Bay Yanlış gibi önemli bir yaz dizisinin bitiyor olması ise milyonlarca yaz dizisi severin üzülmesine neden oldu.



BAY YANLIŞ FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?



Bay Yanlış final bölümü ne zaman aramalarını yapan milyonlarca vatandaşımızın sorularının tamamına cevap verildi. Bay Yanlış yayınlandığı günden bugüne kadar toplam 15 bölüm yayınladı. Yayınlanmış olan teaserler ile beraber toplam 26 bölüm yayınlanmış olan Bay Yanlış final bölümü 2 Ekim Cuma günü yayınlanıyor. Yaz dizilerinin en sevilenlerinden bir tanesi olan Bay Yanlış dizisi ile ilgili aramalar devam ediyor. 2 Ekim Cuma günü saat TSİ 20.00’da sonlanacak olan yani Bay Yanlış final bölümü yayınlanacak.



BAY YANLIŞ NEDEN BİTTİ?



Bay yanlış final bölümü 2 Eylül Cuma günü yayınlanıyor. Reyting rekorları kıran bay yanlış dizisinin final bölümü yayınlanıyor. Bay yanlış yaz dizisi yapımcısı Faruk Turgut ise konu ile ilgili şu şekilde açıklama yaptı. İşte yapımcı Faruk Turgut’un 28 Eylül’de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama: “Bay yanlış Ekibi bu gün son iş günü tamamladı. Bize İnanan bizle birlikte 5 aydır emek veren set çalışanlarına, oyunculara, senaristimize, yönetmenimize, kanalımıza ve tüm seyircilerimize teşekkür ediyorum.”



BAY YANLIŞ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?



Bay yanlış dizisinin sıkı takipçileri sürekli olarak konu ile ilgili araştırmalar yapıyor. 2 Ekim Cuma günü final bölümü yayınlanacak olan Bay Yanlış dizisi, yeniden başlayacak mı sorusuna hala herhangi bir yanıt yok. Yapımcı Faruk Turgut ya da oyunculardan konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığı biliniyor. Bay yanlış yeniden başlayacak mı sorusunu soran milyonlarca vatandaşımıza buradan duyurulur.