ATV ekranlarının sevilen ve popüler dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan en üst noktada. Heyecanın bir dakika olsun düşmediği dizi de yaşananlar izleyenleri şok ediyor.

ATV ekranlarının sevilen ve popüler dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan en üst noktada. Heyecanın bir dakika olsun düşmediği dizi de yaşananlar izleyenleri şok ediyor. İzleyenler de artık Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında tahminde bulunamıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde işler değişti. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümlerinde yaşananlar ile birlikte dizinin adeta gidişatı bambaşka bir hale geldi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde paylaşılamayan kişi artık Züleyha olmayacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde kıymete binecek olan isim Demir olacak. Bir Zamanlar Çukurova'da önceden yaşananlara baktığımız zaman, Yılmaz ve Demir Yaman arasında bir türlü paylaşılamayan isim Züleyha'ydı. Ancak sonrasında işler değişti. Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz'ın ölmesiyle Züleyha biraz olsun mutlu olmak ve yalnız kalmamak adına Demir'e geri dönecek. Artık Demir, Züleyha'yı eskisi gibi istemiyordur. Yılmaz ile Züleyha için verdiği savaştan sıkılmıştır ve Demir'in gözünde Züleyha düşmüştür. Züleyha Yılmaz'ın ölümü ile yıkılmıştı şimdi de son kapısı olan Demir'de onu istemeyince Züleyha yalnız kalacak. Ancak Züleyha şans eseri Ümit ile karşılacak. Şans eseri karşılaştığı Züleyha, Ümit ile yalnızlığını doldurmaya çalışacak.



Demir ve Ümit arasında ne olacak ?

Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir karakter dahil oluyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Yılmaz karakteri ayrıldı. Dizide Yılmaz'ın ölmesi ile Züleyha büyük bir yıkıma uğradı. Eskiden Bir Zamanlar Çukurova'da paylaşılamayan kişi Züleyha iken şimdi işler değişti. Yılmaz ve Demir arasında yaşanan Züleyha savaşı, Yılmaz'ın ölmesi ile son buldu. Züleyha, Yılmaz'ın ölmesi ile yalnız kalır. Yalnız başına kalan Züleyha, Demir'e tekrardan yakınlaşmaya çalışır. Yalnız kalmamak için ve biraz olsun mutlu olmak için çareyi Demir'de arayan Züleyha, hayal kırıklığına uğrar. Demir'de artık Züleyha'yı istemiyordur. Demir'in gözünde Züleyha düşmüştür.

Bir Zamanlar Çukurova'ya yeni bir karakter katılır. Bir Zamanlar Çukurova'ya gelen Ümit, herkes tarafından ilgi görür ve sevilir. Züleyha'nın yalnızlığına Ümit çare olur. Ümit, çok güzel ve çekici genç bir kadındır. Ümit'i gören Demir, Ümit'ten çok etkilenir. İlk görüşte adeta Ümit'e tutulan Demir'in gözü Züleyha'yı görmez.

Ümit'in arabası arıza yapar ve bozulur. Arabası bozulan Ümit'e yardım Demir'den gelir. Demir, Ümit'in arabasının bozulduğunu görür ve hemen yardıma gider. Demir'de oldukça yakışıklı ve karizmatik bir adamdır. Demir'i gören Ümit'te Demir'den etkilenir. İkilinin arasında bir elektriklenme olur.

Ümit ve Demir arasında bir elektriklenme olsa da Ümit geri adım atar. Demir'i gören ve ondan etkilenen Ümit, Demir'i araştırmaya ve kim olduğunu bulmaya çalışır. Ancak Ümit, Demir ile ilgili araştırmaları sonucunda büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Demir'in evli ve çocuk sahibi olduğunu öğrenir. Üstelik Demir, Ümit'in arkadaşı olan Züleyha ile evlidir.



Ümit ve Demir cephesinde Ümit geri adım atarken, Demir hiç oralı olmaz. Demir zaten eşi olan Züleyha'dan ayrılmayı kafasına koymuştur. Züleyha ile evli olsa da, Demir kafasında Züleyha'yı bitirmiştir. Züleyha'dan ayrılmaya kesin gözü ile bakan Demir, Ümit'ten çok etkilenmiştir ve onu etkilemek için elinden geleni yapacaktır.

Bu durumda Züleyha'da yerinde durmaz. Yılmaz'ın ölümü ile gerçek aşkı da ölüp gitmiştir. Elde avuçta bir tek kocası kalmıştır. Züleyha, kocasını kimseye kaptırmak istemez. Züleyha, Demir'i Ümit'e bırakmamaya kararlıdır. Züleyha, Demir'i bırakmamak için elinden ne gelirse yapacaktır. Hatta öyle ki, Züleyha gerekirse kötü kadın bile olmayı göze almıştır.

Bir Zamanlar Çukurova Demir ve Ümit evlenecek mi ?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit gördükleri karşısında Demir'e güvenecek. Demir ve Züleyha arasında bir bağ kalmadığına inanacaktır. Hal böyle olunca da Ümit, Demir ile aşk yaşamaya başlayacaktır. Ancak Demir'in gözden kaçırdığı bir şey vardır; Züleyha bu aşka asla izin vermeyecek ve kocası Demir'den ayrılmamak için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıdır. Demir, Züleyha’dan kurtulmak için can atar ancak bir türlü kurtulamaz. İlerleyen bölümlerde Demir'in Züleyha'dan ayrılması söz konusudur. Bu sayede de Demir ve Ümit evlenecektir.