Kanal D'nin internete özel dizisi Girift dizisi merakla bekleniyor. Girift dizisi konusu ne? Girift dizisi oyuncuları kim? Girift dizisi oyuncu kadrosu? Girift dizisi nerede çekiliyor? Girift dizisi ne zaman başlıyor? Girift dizisi nerede izlenir? Ücretl

Kanal D'nin internete özel dizisi Girift dizisi merakla bekleniyor. Girift dizisi konusu ne? Girift dizisi oyuncuları kim? Girift dizisi oyuncu kadrosu? Girift dizisi nerede çekiliyor? Girift dizisi ne zaman başlıyor? Girift dizisi nerede izlenir? Ücretli mi? Girift ne demek? İşte tüm detaylar!

Kanal D, online içerik çekimlerine başladı. Netflix, Amazon Prime, Disney Channel, Blu Tv, Puhu TV, Gain, Exxen derken kanallarda internete özel içeriklerine başladı. Kanal D başı çekerek Girift adlı dizinin çekimlerine başaldı. Yakında yayınlanacak olan Girift dizisi merak edildi.

Girift dizisini ücretsiz olarak sadece Kanal D Dijital platformlarında izleyebileceksiniz. Girift adlı dizi yakında kanald.com.tr, Kanal D mobil uygulamaları ve Youtube Kanal D kanalında başlayacak.

Girift Oyuncu Kadrosu

Girift adlı Kanal D'nin online dizisinde Ümit Acar, Wilma Elles, Ayberk Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Mazhar Selçuk Alaca, Cahit Kaşıkçılar, Özlem Bölükbaşı, İlker Şahinbaş, Metisha Schaefer, Şule Akan, Ömer Konakçı ve Burhan Çelik yer alıyor.



Girift Nerede Çekiliyor?

Girift adlı dizinin çekimleri Malatya'da gerçekleşiyor. Dizinin konusu da Malatya'da geçmektedir.



Girift Konusu Ne?

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Haydar Işık’ın üstlendiği Girift adlı dizinin senaryosunu Emine Karataş ve Özlem Bölükbaşı kaleme alıyor. Malatya'da çekilen dizide Malatya’da arka arkaya faili meçhul cinayetlerin çözülmesi için Ankara’dan Cinayet Büro Komiserleri gönderilir. Dizide tehlike, aksiyon, gerilim ve dram bir arada olarak seyirciye sunulacak.



Girift adlı dizide Wilma Elles, İçişleri Bakanlığı’na bağlı Komiser Asya’yı canlandırıyor. Başkomiser Vural karakterine ise Ümit Acar hayat veriyor.

Girift Ne Demek?

Girift kelime anlamı birbirinin içine giren ve çözülemeyecek biçimde karışan, iç içe geçen demek.