TRT 1 'in sevilen dizisi Gönül Dağı kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son edinilen bilgiye göre; başarılı isim Cemre Melis Çınar "Gönül Dağı" dizisinin kadrosuna "Fadime" karakteri ile dahil oldu.

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
TRT 1 'in sevilen dizisi Gönül Dağı kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son edinilen bilgiye göre; başarılı isim Cemre Melis Çınar "Gönül Dağı" dizisinin kadrosuna "Fadime" karakteri ile dahil oldu. Peki Gönül Dağı Fadime kimdir? Cemre Melis Çınar hakkında merak edilenler haberimizin devamında yer alıyor...

Kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, Feyza Işık gibi oyuncuların yer aldığı, Mustafa Çiftçi'nin hikayelerinden uyarlama olan, senaryosu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit tarafından kaleme alınan, yapımını Ferhat Eşsiz'in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Yahya Samancı'nın oturduğu cumartesi günlerinin ilgi ile takip edilen Gönül Dağı dizisinin kadrosuna Cemre Melis Çınar da dahil olmuştur.  Oyuncu Fadime karakteri ile ekranlara gelecektir.



Gönül Dağı Fadime Kimdir?

Fadime; Nuri Gökaşan tarafından canlandırılan "Dişçi Musa" karakterinin kızı olarak diziye dahil olacaktır. Musa bir gün sinirle Fadime'yi kovmuştur. Fadime annesinin vefatından sonra babasını ve köyü terk etmiştir. Babası Musa ile yıllardır görüşmemektedir.  Yıllar sonra geri dönmeye karar veren Fadime ortalığın karışmasına neden olacaktır. Cemre Melis tarafından canlandırılacak olan  Fadime karakteri merakla beklenmektedir.

En son Kırmızı Oda dizisinde "Süreyya" karakteri ile ekranlara gelen Cemre Melis Çınar'ın Gönül Dağı dizisine dahil olmasının ardından gözler oyuncuya çevrilmiştir. Cemre Melis Kimdir? Hayatı, yaşı , dizileri vb. gibi soruların cevapları dizi severler tarafından merak edilmektedir. İşte oyuncuya dair merak edilenleri sizler için araştırdık..

Cemre Melis Çınar Kimdir?

19 Mayıs 1991 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. 1,68 m boyundadır. Toros Koleji’nden sonra Marmara Üniversitesi Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. Kameralar karşısına ilk kez 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizi ile geçmiştir.  Oyunculuğun yanı sıra yardımcı yönetmenlik, dublaj ve sahne tasarımı ve metin yazarlığı gibi alanlarda da çalışmıştır. Yer aldığı dizi ve filmler ise şunlardır:

Dizileri:

Yaralı Kuşlar

Elif

Kaçak Gelinler

Bir Umut Yeter

Muhteşem Yüzyıl

Kırmızı Oda

Arka Sokaklar

Filmleri:

İçimdeki Hazine

Cenaze İşleri